Droguri găsite de jandarmi la un bărbat de 54 de ani! Ce amenzi au fost aplicate în această minivacanță!

Pentru o minivacanță în siguranță, jandarmii bistrițeni s-au aflat în mijlocul cetăţenilor pentru a asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice și religioase organizate în această perioadă. 
          Jandarmii din cadrul posturilor montane Rodna, Piatra-Fântânele și Colibița au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de ordine și siguranță publică în aria de competență, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi în stațiunile turistice sau pe traseele montane.
            În principal misiunile executate au avut un caracter preponderent preventiv și au vizat asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele de interes operativ, dar au fost aplicate și sancțiuni. 
            Totalul amenzilor aplicate în perioada minivacanței se ridică la 7.400 lei, respectiv 15 avertismente scrise pentru abateri de la legislația în vigoare, cum ar fi: aprinderea focului în fondul forestier, cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, tulburarea ordinii publice, provocarea unor scandaluri, adresarea de injurii precum și nesupravegherea animalelor.
          Totodată jandarmii au mai întocmit în această perioadă și actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, pe numele unui bărbat de 54 de ani. (conform art 4, Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5