Semifinala Cupei României „Timişoreana”

Drum lung, oprit în Săptămâna Mare

Gloria – Dinamo 0-2 (0-0)

După un parcurs destul de frumos în această competiţie, eliminând echipe puternice, pretendente la acest trofeu, iată că drumul se pare a fi estompat de cei din „Groapă” şi, de ce nu, am căzut de pe un cal mare, ţinând cont că dinamoviştii sunt multiplii campioni naţionali şi câştigători în nenumărate rânduri ai acestui trofeu. La acest scor adăugăm şi absenţa a şase titulari de bază, şi iată că nu a fost uşor să faci faţă tăvălugului numit Dinamo, deşi am jucat de la egal la egal, creându-ne situaţii de a marca.

Prima fază de poartă aparţine câinilor la şutul expediat de mereu tânărul Cătălin Munteanu, reţinut de Albuţ fără probleme. Min. 32 – prima ocazie periculoasă pentru glorioşi, Iordache şutează de la 25 m iar Bălgrădean reţine în doi timpi. Cinci minute mai târziu, Bâlbă este oprit neregulamentar de Găman când acesta se îndrepta spre poartă. Un minut mai târziu, din nou defensiva câinilor este K.O. la lovitura liberă executată de Năstase, respinsă cu greutate de portar. În ultimul minut al primei reprize, Gigel Ene este foarte aproape de gol, mai precis la 20 cm de stâlpul porţii dinamoviste, la şutul expediat de la 20 m. Min. 53 – Liviu Ganea îi pasează în careu lui Dănciulescu, iar acesta înscrie cu un şut sec pe sub goalkeperul nostru: 0-1. Min. 67 – Bakaj ratează întâlnirea cu balonul, într-o situaţie bună de a marca. Min. 87 – din nou dinamoviştii marchează, Munteanu îi pasează lui Alexa aflat în careu, acesta preia balonul pe piept şi îl învinge pe Albuţ: 0-2. Min. 91 – Băjenaru recuperează un balon în careul dinamovist, îi pasează lui Iordache, acesta şutează dar Bălgrădean este de neîntrecut.

Aşadar, returul din „Groapă” se pare a fi unul cu foc pentru noi, dar cu foarte mici şanse de a realiza ceva.

Gloria: Albuţ (cpt.), Năstase, Velcovici, Bâlbă, Nalaţi, Mărginean, Săceanu, Costache, Mandea, Ene Gigel, Iordache. Au mai intrat: Achim, Keita şi Băjenaru.

Antrenori: Nicolae Manea şi Florin Halagian.

Dinamo: Bălgrădean, Bărboianu, Grigore, Găman, Bordeianu, Kone, Munteanu C., Munteanu D., Alexe, Dănciulescu (cpt.) şi Ganea Liviu.

Antrenor: Ioan Andone.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5