După ce a impresionat lumea întreagă cu vocea ei unică, din America până în Rusia sau Japonia , Laura Bretan a cântat într-un show unic la Bistriţa

Centrul Cultural Dacia Bistrița a găzduit întâlnirea cu artista Laura Bretan. „Acest concert extraordinar a fost un regal, un eveniment de suflet. Pe scenă a urcat o voce divină, desprinsă parcă dintr-o altă realitate, Laura Bretan, alături de un invitat special, tenorul Bogdan Mihai. Sunt fericită că am reușit să bucur publicul bistrițean cu un concert la superlativ! Ne-am simțit onorați, un astfel de eveniment de obicei se desfășoară pe marile scene ale lumii. O confirmă publicul ridicat în picioare, întorcând de două ori pe cei doi mari artiști pe scenă, aplauzele furtunoase și faptul că toți cei prezenți în sala Centrului Cultural Dacia, au mers spre casele lor mai bogați sufletește” a declarat la final Iulia Ionela Dragu, realizatoarea evenimentului de la Bistriţa.
„De la reabilitare și modernizare, Centrul Cultural Dacia a primit pe scena sa nume de excepție, oameni valoroși! Am avut deosebita ocazie să ne încânte Laura Bretan, vocea care a dus numele României în întreaga lume, prin talent, grație și modestie. Mulțumim Iulia Dragu, care prin Fundația sa, “Mereu împreună”, a adus-o pe minunata artistă Laura Bretan și pe tenorul Mihai Bogdan la Bistrița și ne-au bucurat cu un concert de excepție” a spus preşedintele Consililui Judeţean, Emil Radu Moldovan, prezent la concert.
Zeci de milioane de oameni de pe tot globul au ascultat vocea Laurei încă de la 4 ani, când a urcat pentru prima dată pe scenă. Născută în Chicago, Laura Bretan a învăţat să cânte de la mama ei, originară din Haţeg. Laura Bretan s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii sale. Laura a urcat pe scene din Statele Unite, Germania, Italia, Emiratele Arabe, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj. Tânăra artistă a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite unde fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune cum sunt: NBC, CBS, CNN, etc. De asemenea a fost prezentată în articole scrise de revista People. Laura a interpretat imnul național american pentru echipele de fotbal american White Sox și de baschet Chicago Bulls. A cântat de mai multe ori cu David Foster. După ce au cântat împreună în Beverly Hills pentru Gala FDIF, Foster a spus: "Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va cunoaște numele tău!" . Laura a cântat alături de Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors", și alături de Jay Leno și Trisha Yearwood, dar și de Toto Cutugno și Ricchi e Poveri precum și Michael Bolton. Laura a apărut în filmul "Aria pentru Albrights" unde a jucat rolul principal al Annei. A participat la vârsta de doar 13 ani la sezonul 11 al AGT, în 2016, atunci când l-a surprins pe Simon Cowell, interpretând Nessun Dorma, de la care a primit doar cuvinte de laudă, pe care nu le primise niciodată vreun participant la acest concurs. Iată ce a spus Simon Cowell, creatorul emisiunilor American Idol, Marea Britanie Got Talent, America's Got Talent și X-Factor despre ea, după audiția ei: "N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am facut acest spectacol! De aceea am facut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!" A fost finalistă pe 30 august 2016 la prestigiosul concurs american unde a primit Golden Buzzer de la Mel B. A dedicat participarea ei la „Românii au talent” bunicului ei care murise în luna ianuarie a aceluiasi an. Tânara artistă a câștigat concursul dupa ce a uimit România cu vocea ei.
Felicitări artiştilor prezenţă la Bistriţa, felicitări Iulia Dragu pentru eveniment şi publicului bistriţean că este la înălţime la astfel de evenimente de talie internaţională.

Comentarii

25/11/19 19:29

Au cantat foarte frumos. Un eveniment deosebit!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5