Ec. Constantin Mândruţescu, fost director economic al Spitalului Judeţean Bistriţa, a trecut poarta veşniciei!

Un ultim omagiu d-lui Constantin Mândruţescu, care ne-a părăsit azi, nu într-o zi oarecare, fiind Ziua Prieteniei, un om minunat cu o vastă experienţă în activitatea de administraţie sanitară, fiind mulţi ani de zile Directorul Economic al Spitalului Judeţean Bistriţa, Direcţia Sanitară şi membru în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate.

Condoleanţe familiei, putere soţiei Nicoleta Mândruţescu şi fiicei Rita în aceste momente grele, dar avem convingerea că şi de acolo dintre steluţe va fi la fel de activ ca în viaţa de zi cu zi, le va veghea şi supraveghea.

Este o pierdere şi pentru noi  - prietenii, colegii, subalternii şi nu numai -  de aceea va rămâne mult timp în amintirea noastră pentru clipele frumoase şi vesele pe care ni le-a oferit în întâlnirile noastre, fiind în acelasi timp un om bun şi de mare ajutor în orice situaţie.

Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să îi aducă liniştea după suferinta şi durerile din ultima perioadă. 

 

Colectivul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud

 

Comentarii

10/06/23 19:13
Alex

Dumnezeu sa-l odihneasca în pace.A fost într-adevăr un bun specialist și un mare om.Cei care l-au cunoscut regreta un om deosebit și un mare caracter.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5