Echipa Under 14 de la Heniu Prundu Bârgăului, locul V în turneul de promovare al FRF

La finele săptămânii trecute, echipa de junioare a ACS Heniu Prundu Bârgăului (Under 14) a participat la turneul de dezvoltare a fotbalului feminin de la Braşov. În grupa a II-a, Heniu a remizat cu Real Craiova (0-0) şi Navobi Iaşi (2-2), învingând pe Independenţa Baia Mare (4-1), Tinere Speranţe Bucureşti (4-0) şi Olimpia Cluj (5-1).

Singura înfrângere a fost suferită în faţa formaţiei Vasas Odorhei (1-3). În urma rezultatelor, bârgăuancele s-au clasat pe locul III, jucând pentru locurile V-VI cu ocupanta aceluiaşi loc din seria I. ACS Heniu a câştigat finala pentru locurile V-VI cu Armonia Fălticeni, scor 1-0, prin golul înscris de Denisa Granci. Antrenorii Călin Svoboda şi Gheorghe Ruscău jr. le-au avut la dispoziţie pe Crista Filipoi, Denisa Granci, Elena Cuzuban, Andreea Mihert, Ioana Pop, Flavia Buican, Dorina Pralia şi Petruţa Luşca.

„A fost un turneu reuşit din toate punctele de vedere şi doar jocul rezultatelor a făcut ca fetele să nu se claseze mai sus. Menţionăm că turneul a fost câştigat de echipa din Odorhei, singura cu care a piedut formaţia noastră. Evoluţia fetelor noastre a fost apreciată la festivitatea de premiere de către preşedintele FRF Feminin, Alin Ciobanu, ca fiind una foarte bună”, susţine preşedintele clubului din Prundu Bârgăului, George Ruscău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5