Elevii clasei a VIII-a, din comuna Şanţ, aşteptaţi în condiţii de maximă siguranţă la şcoală. Directorul Daniel Sasu: Într-o primă etapă am pregătit 250 de măşti

Directorul Şcolii Gimnaziale „Enea Grapini” din Şanţ, Daniel Sasu, ne-a declarat faptul că 36 din cei 37 de absolvenţi ai clasei a VIII-a şi-au manifestat dorinţa, cu acordul scris al părinţilor, de a fi prezenţi la cursurile de pregătire pentru Evaluarea Naţională. Nu s-a pus problema ca vreun dascăl să nu răspundă prezent la această iniţiativă, de altfel şcoala aşteptându-i pe elevi şi dascăli în cele mai bune condiţii.
„Suntem poate singura şcoală din judeţ cu toată clădirea igienizată integral, nu doar sălile de clasă, ci fiecare spaţiu din şcoala noastră. Avem toate materialele de dezinfectare, achiziţionate de la o firmă acreditată, termoscaner, dar şi, într-o primă etapă, 250 de măşti, în toate aceste pregătiri un sprijin deosebit având de la Primăria şi Consiliul Local Şanţ”, ne-a declarat directorul Daniel Sasu.
De altfel, pentru participarea la cursurile ce vor avea loc în patru săli de clasă, s-a stabilit un traseu care va face în aşa fel încât elevii să nu se intersecteze, iar dezinfectarea va fi făcută periodic. Pe această cale, directorul şcolii le transmite părinţilor şi profesorilor să aibă încredere că toate măsurile impuse de autorităţi sunt respectate şi le urează elevilor mult succes la cursuri, iar mai apoi la Evaluarea Naţională.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5