Episcopul Vasile Someşanul la conferinţa preoţească din Protopopiatul Beclean

Preoţii din Protopopiatul Beclean, păstorit de părintele Doru Zimveliu, se vor reuni mâine în conferinţa preoţească de toamnă. Şedinţa va fi prezidată de Preasfinţitul episcop Vasile Someşanul şi se va desfăşura în noul sediul al protopopiatului de pe Alea Castanului nr. 4.
Întrunirea preoţilor din Protopopiatul Beclean va debuta la ora 10, cu oficierea în sala de şedinţe a unei slujbe de Te-Deum. Mai apoi va avea loc conferinţa propriu-zisă cu tema „Misiunea ortodoxă astăzi, mijloace de dinamizare a activităţii pastoral misionare".
Vor susţine referate pe marginea acestei teme preoţii Doru Plaian de la Parohia Sita, Vasile Motogna de la Parohia Hălmăsău şi preotul Ioan Mihai Pop de la Parohia Chiochiș.

Comentarii

09/10/12 23:10
CRISTIAN

felicitari pentru material insa din punct de vedere al pozei as vrea sa va fac o observatie constructiva si anume:atunci cand realizati un material de o asemenea importanta este indicat sa postati poze de la acel eveniment si nu de la alt evenimet deoarece unii oameni urmaresc ceea ce dumneavostra redati si numi se pare normal acest aspect.Cu speranta ca nu am deranjat va doresc numai bine , si fiti in continuare cei mai buni.

10/10/12 15:21
marius

Nu aveam cum da poza de la acel eveniment pt ca stirea e inainte de a se intampla actiunea. Poza e facuta in Protopopiatul Beclean, la Dumbraviţa, PS Vasile Somesanul fiind primit cu drag in straie populare. Foto: Vasile Mizgan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]