ErasmusDays la Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Bistriţa

Pentru că în perioada 13-14 octombrie se sărbătoresc Zilele Erasmus+, Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Bistriţa a valorificat această ocazie,  transformând-o în  momentul perfect pentru a marca începutul celui de-al doilea an de proiect Erasmus+ Basic Employability and Entrepreneurship Skills at  a Young Age.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei conferinţe, unde,  pe lângă  cadrele didactice  şi elevii şcolii,  au participat ca invitaţi reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, inspectorul Daniela Hudrea şi ai comunității locale, Primăria Bistriţa, prin Zorica Morar. Ca de obicei, reprezentanții ISJ BN şi ai administraţiei municipal au dat asigurări cu privire la sprijinul în implementarea proiectelor instituţiei şcolare, au încurajat eforturile echipei de proiect și au lăudat realizările elevilor din Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Bistriţa.

Organizată în manieră interactivă de către echipa de proiect susținută şi de echipa managerială, conferința dedicată Zilelor Erasmus+ i-a avut ca actorii principali  pe elevii din clasele implicate în derularea activităţilor primului an de proiect. Ierarhizând în funcție de criteriile personale activitățile la care au participat, elevii și-au exprimat liber opiniile, manifestându-și  dorinţa de a continua să se implice şi oferind idei deosebite.

Felicitări echipelor implicate și mult succes în derularea activităților din cel de-al doilea an al proiectului Erasmus+ Basic Employability and Entrepreneurship Skills at a Young Age!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5