Exclusivitate ! ( Foto ) Bucurie mare în familia primarului Traian Simionca. Frumoasa lui fiică, Tania s-a cununat, cu alesul inimii ei, Laurenţiu. Nea Marin, naş

Anul trecut, în septembrie, Tania Simionca, fiica primarului Traian Simionca, din Livezile, a primit inelul de logodnă de la Laurenţiu, alesul inimii ei. "Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, DA!" a scris Tania, pe facebook atunci, postând o fotografie cu inelele de logodnă în faţa Manastirii Sihastria Neamt.
Nunta fiicei primarului cu domnul poliţist era programată pe 30 mai, una mare, cu multe surprize, ştiut fiind faptul că primarul Traian Simionca este şi organizator de evenimente cu ansamblul lui. Erau aşteptaţi sute de invitaţi. Pandemia a amânat petrecerea, care va avea loc la anul. Sâmbătă a fost un moment unic însă. Pentru că Tania şi Laurenţiu sunt foarte credincioşi au dorit ca familia ei să fie binecuvântată prin taina Cununiei. Starea Civilă a fost oficiată, cu emoţii, de primarul Traian Simionca pentru unica lui fiică. Moment de care nu au parte multe în viaţa aceasta ca tatăl să fie cel care te cunună ca ofiţer al stării civile. A urmat cununia religioasă la mănăstirea Strâmba, cu 8 perechi de naşi, printre care şi celebrul coregraf Marin Barbu( Nea Marin de la Antena 1), dar şi colegi de poliţie ai mirelui şi alţi oameni frumoşi care de acum le vor fi părinţi spirituali. Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie albă foarte frumoasă, cu o trenă lungă, mirele în negru, cu un bujor roz la piept la fel ca florile din buchetul miresei, iar domnişoarele de onoare în roz.
"Felicitări, dragii noștri finuți! Să fiți fericiți și să aveți o căsnicie minunată! Casă de piatră! " a scris pe facebook Oana Ivan, care a fost naşă împreună cu soţul ei, Bogdan Ivan Gruia, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean. La petrecerea ce a avut loc într-un cadru mai restrâns, în aer liber, la Livezile, a cântat Codruţ Bistriţeanul.
Casă de piatră mirilor, iar noi să jucăm cu toţii, la petrecerea de nuntă de anul viitor care va fi una tradiţională !
https://www.facebook.com/116526233059011/videos/885073452014891/?__xts__...

Comentarii

06/07/20 05:55
Bebi Giroveanu

Casa de piatra și numai bucurii sa aveti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5