„Familia firească vs. familia LGBT”, la Beclean

Miercuri, 11 octombrie, de la ora 17, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului „Radu Săplăcan” din Beclean, aflat sub egida Primăriei Beclean.
Tema propusă de președintele clubului, scriitorul Alexandru Petria, este „Familia firească vs. familia LGBT”.
Vor conferenția despre acest subiect de extremă actualitate preoții Alin Cîndea, Cristian Dragoș și pastorul Luca Deneș.
Sunt așteptați toți cei interesați de chestiune, intrarea este liberă, în incinta Casei de Cultură din localitate.

Comentarii

11/10/17 10:12
Cititor din Nasaud

Mai, nu mai confundati si nu mai asimilati " familia " cu "casatoria " . "Familie", inseamna totalitatea celor care traiesc, muncesc si se gospodaresc impreuna ( parinti,copii,urmasi, descendnti si ascendenti ) indiferent de rasa, sex ori religie . Alta-i "casatoria " care poate genera o noua familie, sau ba . Pot fi casatoriti, dar unul este in America si unul in Romania si nu sunt o "familie " . Morala noastra crestina, sta la baza casatoriei dintre persoane de sex diferit, adica intre barbat si femeie si de la aceasta morala , noi romanii nu trebuie sa facem rabat si nici sa modificam noi legile dupa bunul plac al unor LGBT sau cum dracu le zice ... cu apucaturi anormale. In privat, faca-si ce vor unul altuia, dar nu oficial si nici recunoscut de statul roman. Punct .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5