Felicitări ! Nicoleta Drăguş, singura bistriţeancă admisă la Academia Forțelor Terestre din Sibiu, specializarea STS

Absolvenţii de liceu care îşi doresc să urmeze cursurile Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu şi să se dedice carierei militare au trecut prin emotiile probei de concurs la disciplinele Matematica, Informatica si Limba engleza. Asta după vizita medicală, testul psihologic, apoi probe sportive la Bucureşti.
Spre bucuria noastră, la specializarea Serviciul de Telecomunicații Speciale, avem o bistriţeancă ce ne va resprezenta, suntem convinşi, cu cinste în rândul colegilor ei de generaţie. Despre Diana Nicoleta Drăguş nu este prima dată când scriem. Mai întâi am scris la absolvirea Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Bistriţa, când a obţinut media 10 la Evaluare Naţională. Media de admitere la liceu, 9,98, i-a dat posibilitatea să opteze pentru clasa bilingv de Ştiinţe ale naturii de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu Bistriţa. Pe parcursul liceului şi-a confirmat statutul, prin muncă şi seriozitate, anii de liceu însemnând o pregătire continuă pentru admitere. Astfel a terminat liceul cu 9.41 la Bac şi 9,52 media generală. Şi totuşi, deşi putea opta pentru o carieră în medicină, a ales să muncească mult, îndreptându-şi opţiunea spre o carieră în structurile militare, trecând prin examene foarte grele, pentru care s-a pregătit mult şi în afara şcolii, profilul urmat fiind cu totul altul faţă de cel de la liceu. După muncă a venit şi răsplata, Nicoleta fiind admisă la două universităţi: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, la buget, la Electronica -Telecomunicații și la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, beneficiar Serviciul de Telecomunicații Speciale, optând pentru aceasta. „După multă munca, susținută cu seriozitate, au venit rezultatele: admisă la UTCN-buget, la Electronica -Telecomunicații și la AFT Sibiu-beneficiar STS, va alege aceasta optiune. Mult succes in cariera pe care ai ales-o, Nico” este mesajul transmis de părinţi, Tode şi Gabriela Draguş, pe reţelele de socializare.
Nicoleta a avut de la cine moşteni dragostea de carte, mama fiind cadru didactic la Şcoala Gimnazială nr. 1, iar tatăl inginer la Electrica. Mai are un frate, pe Andrei, care merge şi el pe calea performanţei, fiind pe podium la concursurile naţionale de box, şi îndreptându-se, cel mai probabil, tot spre o carieră militară.
O felicităm pe Nicoleta, îi urăm sănătate, succes pe mai departe, iar visurile să-i devină realitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5