Fii star în ţara ta! Alexandra Petruţ, fiica primarului din Mărişelu, Trofeul Festivalului din Banat

Bucurie mare în familia primarului comunei Mărişelu, Horea Petruţ. Fiica acestuia a obţinut două premii importante la concursul „Fii star în ţara ta!”, ediţia I, organizat la Casa de Cultură din Caransebeş.
Alexandra a adus în Bistriţa trofeul festivalului la secţiunea Doină şi premiul I la piesa cu acompaniament. Tânăra solistă merită felicitată, cu atât mai mult cu cât este prima participare la un festival naţional de talente.
Alexandra Petruţ este elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistriţa şi a făcut parte, timp de cinci ani, şi din Ansamblul de dansuri populare „Codrişorul”.
Iată, că la un an şi jumătate de când urmează cursuri de canto cu prof. Anamaria Marti, rezultatele încep să apară. „Am avut emoţii extraordinare pentru Alexandra, mai ales că am fost alături de ea în Banat la festival şi suntem foarte fericiţi că are asemenea rezultate. O vom susţine cu tot ce putem pe drumul cântecului popular şi nu putem decât să-i mulţumim bunului Dumnezeu pentru talentul care i l-a dat”, ne-a declarat primarul Horea Petruţ. Alexandra a fost însoţită de părinţii Horea şi Cristina şi de sora ei, Daria, care la 6 anişori urmează cursuri de dans sportiv.
Felicitări Alexandra şi mult succes pe mai departe !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5