Finalul unui Capitol Briliant în Educație: Pensionarea Învățătoarei Ioana Doroș de la Colegiul Național Petru Rareș din Beclean

Cu emoție și recunoștință, anunțăm pensionarea doamnei învățătoare Ioana Doroș de la Colegiul Național Petru Rareș din Beclean. După o carieră impresionantă dedicată educației(41 de ani în învățământ) și formării micilor școlari, doamna Doroș își încheie activitatea profesională, lăsând în urmă o moștenire de neprețuit.
De-a lungul anilor, doamna Doroș a fost mai mult decât o simplă învățătoare; a fost o ghidă blândă și răbdătoare, care a îndrumat cu dragoste și înțelepciune fiecare copil aflat la început de drum. Sub îndrumarea sa, copiii au învățat primele litere, primele cuvinte și au descoperit bucuria cunoașterii. Cu o inimă mare și o pasiune pentru învățătură, a reușit să creeze un mediu de învățare plin de căldură și inspirație.
Doamna Doroș a fost o sursă constantă de încurajare, învățându-și elevii să fie curioși, să pună întrebări și să nu renunțe niciodată. Prin jocuri educative, povești captivante și activități creative, a transformat fiecare zi de școală într-o aventură, insuflând copiilor dorința de a învăța și de a explora lumea din jurul lor.
Pensionarea sa marchează un moment de reflecție și apreciere pentru toți cei care au avut privilegiul de a învăța de la ea. Comunitatea Colegiului Național Petru Rareș îi va simți lipsa, dar spiritul său va rămâne întotdeauna viu prin amintirile și lecțiile predate cu atâta dăruire.
Îi dorim doamnei Ioana Doroș o pensionare liniștită și plină de bucurii, alături de cei dragi. Mulțumim pentru toți anii de devotament și pentru impactul pozitiv pe care l-ați avut asupra atâtor vieți tinere.
În numele întregii comunități școlare a CNPR, vă mulțumim, doamna învățătoare, și vă urăm numai bine în anii ce vor urma!
Revista ''Esentza''

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5