Florin Chereji (PNL) i-a sugerat viceprimarului Cristian Niculae să nu-şi bată cuie-n talpă, pentru o eventuală candidatură în 2020

Consilierul municipal Florin Chereji (PNL) a făcut o serie de recomandări aleşilor PSD şi ALDE din Consiliul Local Bistriţa, invocând un material al sociologului Vasile Dâncu, despre „majorităţile obtuze”, sugerându-le să vadă care sunt adevăratele oportunităţi şi proiecte prioritare ale municipiului. Altfel spus,  să nu mai asculte doar ce spune primarul. Mai mult, folosindu-se de experienţa sa acumulată în ani, acesta i-a spus lui Cristian Niculae, căruia i-a prezis candidatura la funcţia de primar în 2020, „să nu-şi bată cuie în talpă”, iar fostului primar Vasile Moldovan (coonsilier ALDE) să nu voteze împotriva conştiinţei sale.

Normal, replicile nu au întârziat să apară. Primarul Ovidiu Creţu a spus doar că „sunt mulţi care îmbătrânesc degeaba”. Social-democratul Constantin Rus a fost mai acid, menţionând că din calitatea sa de director de colegiu, profesor, ales local a încercat să-şi facă cât de bine treaba, amintind însă de diversele atitudini ale liberalului, care un om este în „stradă”, altul în Consiliul Local, pe deal sau la Bistriţa Civică.

Dacă Vasile Moldovan nu a intrat în polemică, viceprimarul Cristian Niculae a venit cu un răspuns în care nu s-a dezis nici de partid, nici de Ovidiu Creţu.

„Când am candidat în varea anului 2016, am candidat în echipa domnului primar Ovidiu Creţu şi în echipa Partidului Social Democrat. După şase luni de muncă, am constatat că Ovidiu Creţu este un om de la care am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat. Am încredere deplină în toată echipa de consilieri a Partidului Social Democrat şi cu toţii avem încredere în domnul primar Ovidiu Creţu”, a replicat acesta. Restul e demagogie, a mai spus Niculae.

 

 

Comentarii

24/02/17 09:31
Cititor

Daaaaaaaaaaaaa..... asa este . Lasati-l mai pe Chereji... sa-si "bata el"... , ca sa poata realiza macar o particica ( locala ) din Masterplanul cu "Guvernul Meu"... al stimatului domn presedinte Johannis ... !
Asta-i precum "sarpele" pe care-l doare rau capul si numai in drumul public isi face "siesta" ori sta "incolacit"... !

24/02/17 10:30
Vizitator

Nu-i prima data cand la consilierii PSD din consiliul local se manifesta spiritul de turma. Asa au prins viata multe din ineptiile primarului Cretu in cele doua mandare, dintre care partia de schi de pe dealul Cocosului este cea mai paguboasa. Istoria se poate repeta si cu aqualandul de pe pasunea din Unirea, iar dupa cativa ani sa se constate dezastrul si sa dea vina unii pe altii dupa cum au votat in consiliul local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5