( Foto) Un botez popular. Artiştii şi poliţiştii au petrecut împreună !

O minune a venit în prag de Crăciun pentru Cristina Retegan. Ce poate fi mai frumos decât în atmosfera Sărbătorilor de iarnă casa să îţi fie binecuvântată de Cel de Sus, cu o viaţă ce îşi va aduce multă lumină, precum pruncul Iisus cel ce vine sub călăuza Stelei.
Micuţul îngeraş venit în viaţa îndrăgitei artiste Cristina Retegan şi a soţului Darius Ţibrea, ce poartă numele părinţilor, Dario Cristian, a fost botezat creştineşte, înaintea intrării în Post. La fericitul eveniment au participă membrii familiei, dar şi mulţime de artişti şi poliţişti.
Taina Sfântului Botez a fost săvârşită de către părintele protopop Doru Zinveliu în Catedrala Ortodoxă de la Beclean, alături de părinţi având emoţii şi bunicii, dar şi naşii. Petrecerea a avut loc la restaurantul Bachus din Beclean, printre cei care au întreţinut atmosfera amintind pe Anuţa Motofelea, Doru Sechelin, dar şi naşul Nicu Cioancă.
Artiştii şi poliţiştii au petrecut împreună, fiind alături de Cristina şi Darius, printre cei prezenţi amintind pe Oana Matei, Andrada Bârsăuan, Georgiana Lobonţ şi mulţi alţii.
Urăm micuţului Dario Cristian o viaţă frumoasă, păzită de îngeri, cu sănătate şi bucurii, alături de părinţii lui şi de bunici.
……………………….
Cristina Retegan a spus „Da”, în 2016, poliţistului Darius Ţibrea. Familia, colegii de la Ansamblul profesionist „Dor românesc”, acolo unde activează, dar şi mulţi prieteni au ţinut să fie părtaşi la bucuria celor doi tineri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5