Gabriel Lazany: Un nou parc pe malul Bistriței, pentru locuitorii din Unirea și Valea Ghinzii! Fără diferențe între locuitorii orașului

Gabriel Lazany, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, a prezentat un nou proiect al echipei social-democrate care vizează amenajarea unui nou parc pe malul râului Bistrița, pe un teren aflat în domeniul municipalității.

“Este un proiect care s-a născut în campania electorală”, a menționat Gbariel Lazany, care a dezvăluit că a descoperit acest teren neexploatat mergând să vorbească cu oamenii din zonă. Ulterior, a fost solicitat un extras de carte funciară care a arătat că terenul este proprietate a municipiului Bistrița. Gabriel Lazany a discutat și cu cei de la  Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud, instituție care s-a arătat dispusă să vină în parteneriat cu municipiul Bistrița.

În fapt, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 16.000 metri pătrați, se propune amenajarea unui parc, cu loc de joacă pentru copii, plajă artificială, spațiu dedicat pentru terase, cu acces de pe un pod pietonal peste râul Bistrița.

“Bistrița are nevoie de astfel de locuri. Este un parc care va uni două cartiere, Unirea și zona de pe Valea Ghinzii. Sunt peste 5000 de potențiali beneficiari ai acestui parc. (…)Va însemna foarte mult pentru orașul nostru, pentru dezvoltarea orașului nostru, pentru un oraș așa cum îl văd eu. Este un loc mirific și, da, este în Bistrița! Cartierele Bistriței merită aceeași atenția ca orice altă zonă din municipiu. Cartierele Bistriței să devină Bistrița, iar cetățenii acestor cartiere să nu se întrebe ce apartanență au. NU trebuie să mai existe diferențe între locuitorii unui oraș. Asta vom implementa, asta facem noi, un oraș pentru toți bistrițenii.“, a declarat Lazany.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a subliniat că Gabriel Lazany este un om vizionar, asumat, un profesionist desăvârșit.

“Îmi doresc foarte mult ca un număr cât mai mare de oameni să afle ce își dorește Gabriel Lazany pentru Bistrița și sunt convins că pe 9 iunie, cu ajutorul cetățenilor municipiului Bistrița și al bunului Dumnezeu, Gabriel Lazany va deveni cel mai bun primar pe care l-a avut Bistrița vreodată în istoria acestui oraș. Este un lucru pentru care girez, un lucru pentru care mă angajez și așa cum  i-am fost alături și în cei 12 ani de parteneriat pentru sănătate, îi voi fi alături, fără nicio rezervă, și pentru toate proiectele care vor schimba fundamental minunatul municipiu în care trăim”, a declarat Emil Radu Moldovan.

 

Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

Comentarii

23/05/24 19:20
un cetatean

Multe s-au nascut in campania electorala, unele mai nastrusnice ca altele, doar din dorinta de voturi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5