George Simion şi-a lansat candidatura independentă la alegerile europarlamentare în județul Bistrița-Năsăud

George Simion şi-a lansat, în această seară, candidatura independentă la alegerile europarlamentare, la Bistrița, la Casa Argintarului.

Bistrița a demonstrat de-a lungul timpului că este un centru de forță al țării. Aici s-a semnat prima Declarație de Unire cu Basarabia și s-au creat legături puternice cu românii de peste Prut. Pentru a încuraja eforturile depuse de bistrițeni, pentru a dezvolta infrastructura din nordul țării, pentru a stopa defrișările ilegale care au luat amploare în ultimii ani avem nevoie de proiecte mari și acțiuni concrete menite să ne protejeze pădurile și să condamne infracțiunile silvice, programe care să fie auzite în Parlamentul European și să fie impementate în Bistrița-Năsăud de către un independent, care nu face jocul unor partide politice. Pentru bistrițeni, pentru românii de pretutindeni, pentru basarabeni lansăm proiectul România MARE în Europa, un următor nivel de dezvoltare a unei țări reîntregite și puternice de care să fim mândri’’, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion s-a născut și a copilărit la Focșani. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. În 2011 a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, alături de care a organizat sute manifestări publice de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizării unității naționale. În 2017 a înființat Alianța pentru Centenar, pentru a pregăti și desfășura evenimente cu impact dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marșul Centenarului, în care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chișinău, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru România de acum un secol și pentru prezent.

***

La eveniment au participat  fostul senator Dorin Dobra, fostul lider Ioan Iltean, Dan Băbuţan, dar şi alţi ssimpatizaţi şi susţinători ai "României Mari în Europa".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5