Gloria Bistrița a scos la licitație tricouri semnate de legende ale fotbalului românesc!

Bucurie și solidaritate. Spectacol și generozitate. La 100 de ani de existență, Gloria Bistrița se implică în strângerea de fonduri în scopuri caritabile pentru a oferi familiei Cozac condiții de viață decente.
Pe pagina de Facebook a clubului, au fost scoase la licitație echipamente sportive cu tricouri semnate și purtate de legendele fotbalului românesc și ale Clubului de Fotbal Gloria Bistrița la evenimentul de relansare a echipei de fotbal de anul trecut. Printre aceste legende se numără Dorinel Munteanu, Sânmărtean Lucian, Viorel Molodvan, Costin Sergiu, Florin Prunea, Costel Câmpean.
Prețul unui echipament sportiv (tricou semnat și șort) începe de la 150 de lei. Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre echipamente, vă rugăm să lăsați mesaj cu prețul pe care îl oferiți la pozele afișate în acest scop pe pagina de Facebook a clubului.

Banii astfel strânși vor fi folosiți în vederea achiziționării unui teren și construcției unei case pentru familia Cozac, o familie cu 6 copii (cel mai mare de 13 ani) și al 7-lea așteptat să se nască la toamnă.
Fiți mândri de echipa voastră de fotbal, la ceas aniversar, și fiți solidari cu cei aflați la nevoie!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5