Handbalistele Gloriei, la Mănăstirea Piatra Fântânele pentru a se ruga și a se încărca spiritual

Ca în fiecare început de an, revenim la Mănăstirea Piatra Fântânele pentru a ne ruga și a ne încărca din punct de vedere spiritual!
Astăzi, jucătoarele și staff-ul Gloriei 2018 a ajuns din nou la cota 1200 din Piatra Fântânele, în Pasul Tihuța, pe drumul ce unește Transilvania de Bucovina la unul dintre cele mai frumoase asezăminte monahale din nordul României.
Echipa s-a rugat iar mai apoi a vizitat toate atelierele de lucru ale celor 25 de măicuțe, jucătoarele noastre fiind încântate de activitatea acestora, de raiul din vârful muntilor, frumusetea noi și vechii biserici dar și de celelalte clădiri care statornicesc acest așezământ duhovnicesc. Toate acestea sunt străjuite de crucea-monument care luminează și ocrotește mănăstirea.
Maicile se ocupa și de 32 de copii din cătunele îndepărtate ale zonei, pe care îi ajută să meargă la școală. La mănăstire, ei se bucură de toată libertatea de care un copil are nevoie pentru a crește și a se dezvolta frumos.
Pentru ca dar din dar se face Rai, le-am dăruit celor mici și maicutelor, produse de igienă, dezinfectanti, detergenți, măști și o sumă de bani care să le fie de ajutor în perioada următoare.

SURSA: CS GLORIA 2018 BN FACEBOOK

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5