Initiere in airsoft. De ce sa practici acest sport
Airsoftul este un joc sportiv in care concurentii intra in posesia unor replici ale armelor reale si se angajeaza in diverse misiuni sau intr-un conflict direct ce presupune simularea unor lupte reale, cu jucatori foarte implicati, punand la punct anumite strategii de cucerire a teritoriului. Acest joc sportiv isi are radacinile undeva prin Japonia anilor '70, perioada in care era interzisa detinerea de arme, iar replicile au castigat foarte mult teren. Ulterior, a aparut si jocul pe care il cunoastem noi astazi sub numele de airsoft, care poate fi jucat in locatii diferite, fiind adaptat si in functie de influentele culturale ale zonei respective.
Privit de multi ca un hobby, airsoftul poate capata la un moment dat valente reale. In primul rand, pentru protectia lor, jucatorii trebuie sa fie echipati corespunzator, astfel incat sa nu riste sa se confrunte cu accidentarile specifice acestui gen de sport. Armele, iarasi, sunt specializate, iar implicarea emotionala trebuie sa fie la cel mai inalt nivel. Spiritul de anticipatie si strategiile utilizate se pot dovedi hotaratoare in stabilirea echipei castigatoare.
De unde ne putem procura echipament pentru acest joc sportiv
Potrivit specialistilor de la Onlineautomatenspiele.net, armele de airsoft sunt de mai multe tipuri, cele mai pretentioase fiind modelele personalizate in functie de preferintele fiecaruia. Cumparatorii trebuie sa cerceteze cu mare atentie produsele ce tin de acest sport, pentru a evita marfa contrafacuta de pe piata.
Practicarea airsoftului nu se rezuma insa doar la arma in sine. Este necesar un intreg arsenal de accesorii, incepand cu rezerva de bile, gaz si CO2 pentru alimentare, respectiv produsele destinate intretinerii armei. Fanii infocati ai acestui sport pun mare pret pe calitate si isi vor dori in permanenta sa aiba la dispozitia lor un echipament performant si arme de ultima generatie. Fanaticii vor merge pana intr-acolo incat sa isi personalizeze arma de joc.
Replicile folosite in cadrul acestui sport sunt nimic altceva decat copii ale armelor adevarate, precum AK, M4, Glock, MP7, s.a.m.d. In alta ordine de idei, acestea se impart in trei categorii mari si late, dupa cum urmeaza:
- replici cu propulsie pe gaz (CO sau alte tipuri de gaz ce pot fi comprimate);
- arme cu propulsie electrica;
- arme cu actionare manuala;
Profesionistii de la Casumo (Casumo Erfahrungen) mentioneaza faptul ca raza de actiune a acestor arme este de 70 de metri. Jucatorii de airsoft cu multi ani in spate se pot angaja in lupte la distante si mai mari.
Pe rafturile magazinelor de specialitate veti putea gasi echipamente de protectie, incarcatoare, statii radio, genti, elemente pirotehnice si multe alte accesorii care va vor ajuta sa intrati mai usor in pielea personajelor.
Motivele care ne fac sa va recomandam airsoftul
Cu toate ca airsoftul poate parea un sport banal pentru unele persoane, merita sa ii dati o sansa! Jucati airsoft daca doriti sa scapati de stresul cotidian si veti realiza imediat cat de bine va face sa va simtiti. Aveti mai jos o lista restransa cu motivele care ne-au condus catre aceasta recomandare:
- airsoftul reprezinta o experienta unica, diferita fata de toate jocurile pe care le-ati incercat pana acum. Se aseamana din anumite puncte de vedere cu paintball-ul, in sensul in care te va pune in miscare, iar adrenalina iti va curge prin vene;
- ai ocazia sa intalnesti oameni noi, sa socializezi si sa legi prietenii;
- airsoftul iti antreneaza si mintea, tinand cont ca trebuie sa cauti strategia castigatoare pentru a-ti invinge oponentul direct. Ai nevoie de tactici de lupta si de o precizie cat mai mare atunci cand lupti in camp deschis!
- poti vizita diverse locuri, juca pe terenuri dintre cele mai variate;
- entuziasmul nu te va parasi niciodata;
Comentarii
Cum de ce ? Sa le faci bani si alora care au o astfel de " smecherie " ( era sa-i zic afacere ) si trebuie si " gura lor sa mananca ceva "... !
Trebuie ca deghizat, GASITA O FORMA sa faca antrenamente si cei care vor sa se inroleze in anumite " trupe " ilegale si care stiti bine cum cauta si au tot felul de astfel de "gaselnitze " si justificari .
In loc sa facem " tabere " si sa-i instruim cum sa munceasca si sa cultive pamantul, cum sa produca bunuri materiale etc. etc. ii lasam sa se instruiasca cum sa traga cu pusca, cum sa "dea cu cutzatul "... cum sa dea cu " parul in cap "... cum sa poata ei fura si talhari ... mai ales ca in Legea armelor si munitiilor ( 295/2004 mdificata prin OU . 11 din 2018 )la poligoanele particulare de tir, pot merge contracost sa inchirieze si sa traga cu pistolul sau cu pusca orice " natarau si/sau narod "... pe baza de buletin ... indiferent ca este sau nu titular al unui permis de arma , ca a urmat sau nu un curs de arme si munitii autorizat , ca este sau nu intr-o forma de evidenta cu "capacitati intelective deosebite "... ca doar si "proprietarul poligonului ... " trebe sa mananca si gura lui ceva " , contribuie si ... VOTEAZA " ( SAU POATE CA SI LIVREAZA CEVA DE JOS IN SUS ... ) .
No vedeti ? De aia !
Adaugă comentariu nou