Întâlnire de lucru între administrația năsăudeană și asociațiile de proprietari pe tema reabilitării termice a blocurilor de locuințe

Proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, etapa I” a trecut de prima etapă de evaluare, respectiv evaluarea conformității administrative și a eligibilității pentru toate cele 9 componente, însemnând tot atâtea blocuri propuse a se reabilita la Năsăud.
Recent a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Năsăud o ședință de lucru a reprezentanților din administrația publică locală, echipa de proiect și a asociațiilor de proprietari aferente blocurilor propuse a se reabilita termic.
„Avem informații din partea Agenției de Dezvoltare Nord-Vest cu privire la situația proiectelor depuse în cadrul Programului Operațional Regional, Axa 3.1. Sprijinirea eficienței energetice în sectorul locuințelor, Operațiunea A- Clădiri rezidențiale. Din totalul de proiecte depuse spre finanțare doar 8 proiecte au trecut de prima etapă, cea a conformității administrative și a eligibilității, orașul Năsăud aflându-se printre aceste 8 proiecte. Depunem toate eforturile ca, împreună cu dvs. asociațiile de proprietari, să ducem la bun sfârșit acest proiect inițiat de administrația locală. Dacă proiectul va trece și de etapa evaluării financiare și tehnice sunt șanse ca toate cele 9 blocuri din orașul Năsăud să fie reabilitate termic, fapt ce va schimba estetica blocurilor de locuit și va aduce economii la plata facturilor”, a precizat primarul Mircea Romocea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5