Intervenţii ISU

*Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri „Bistriţa” au intervenit pentru localizarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe raza municipiul Bistriţa, str. Drumul Cetăţii.
Pompierii militari au acţionat cu 4 linii de refulare şi mijloace de primă intervenţie pentru lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 7-8 ha şi ameninţa să se extindă la imobilele din apropiere. Intervenţia a durat aproximativ 2 ore.

*O autospecială de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa a fost solicitată să intervină de urgenţă, miercuri 25 iulie, ora 16.30, pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism.
Evenimentul s-a produs în parcarea unui supermarket situat pe bulevardul Independenţei din municipiul Bistriţa. Incendiul se manifesta în interiorul maşinii, pompierii militari au acţionat cu două ţevi de înaltă presiune pentru lichidarea acestuia, reuşindu-se în acest mod limitarea pagubele materiale. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

*Joi, 26 iulie, la ora 22.10, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa a fost solicitat să intervină pentru salvarea unui minor în vârstă de 3 ani care a rămas blocat într-un apartament de la etajul I al unui bloc situat pe strada Năsăudului din municipiul Bistriţa.
,,Pompierii militari au acţionat cu scara culisabilă, au intrat în apartament pe unul din geamuri şi au deschis uşa metalică din interior. Copilul a fost predat părinţilor în condiţii de siguranţă”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5