Ioan Oltean, despre acordul antifraudă electorală: „Niciodată nu au fost intenţii de fraudare din partea PDL”

Democrat-liberalii au tratat cu sarcasm semnarea la nivel judeţean a acordului PSD-PNL-PRM-PC-UDMR-PER-PNG de colaborare pentru evitarea fraudei electorale la alegerile prezidenţiale.

„Eu nu pot decât să încurajez şi să mă bucur că există o asemenea iniţiativă de antifraudă electorală, dar ea nu poate fi îndreptată asupra PDL, pentru că niciodată nu au fost intenţii de fraudare din partea noastră. Vă asigur, chiar dacă PDL nu a fost invitat la semnarea acestui acord, va fi parte a activităţii tuturor celor interesaţi de desfăşurarea corectă a alegerilor prezidenţiale şi în strânsă concordanţă cu prevederilor legale. Suntem pentru alegeri corecte şi orice iniţiativă care prevede un demers corect are din partea noastră, sprijin. Am fost întotdeauna purtătorii de drapel ai acţiunilor împotriva fraudării alegerilor (…) Dacă semnatarii acestui acord m-ar fi invitat, m-aş fi dus”, a precizat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

În contextul alegerilor prezidenţiale, şase partide politice (PSD, PNL, PC, PRM, PNG şi PER) din judeţul nostru au semnat, la începutul săptămânii, un acord privind eliminarea posibilelor tentative de fraudă la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie, respectiv 6 decembrie, fiind susţinuţi în acest demers şi de UDMR. În acord se stipulează că; „fiecare partid semnatar va desemna cu atenţie şi seriozitate dintre membrii săi, pe cei mai calificaţi, pentru a realiza munca de observator în secţiile de votare constituite pentru alegerile prezidenţiale, iar secţiile de votare speciale vor beneficia de atenţia sporită a semnatarilor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5