Ioan Oltean: „Eu nu pot să cred că românii vor să revadă faţa hidoasă a mogulilor care au furat această ţară”

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, a declarat, vineri,în cadrul unei conferinţe de presă, că asocierea dintre PSD şi PNL, cât şi contracandidatul PSD, Mircea Geoană, sunt doar nişte paravane, în spatele cărora mogulii stabilesc ce este de făcut în ţară.

„Este absolut surprinzător că această asociere de forţe politice între PNL şi PSD este făcută nu pe construcţia unei strategii electorale şi a unei strategii guvernamentale care să permită satisfacerea interesului general, scoaterea României din criza politică şi punerea în aplicare a rezultatului referendumului, ci această asociere este constituită pe ură împotriva lui Traian Băsescu.

Aşa se explică faptul că în spatele acestei asocieri e Vântu care spunea fără niciun fel de remuşcare că cea mai bună guvernare, cel mai bun prim-ministru a fost Adrian Năstase. Mi se pare firesc, când Adrian Năstase îţi face cadou peste 700 milioane de euro, poţi să spui că a fost o guvernare proastă?

Când Guvernul Tăriceanu îi face un cadou de aproape de 70 de milioane de euro, să spui că a fost o guvernare proastă? Când Dinu Patriciu a privatizat Petromul în timpul lui Adrian Năstase şi cu sprijinul lui Adrian Năstase, poţi să spui despre el, că a fost un băiat, un prim-ministru neatractiv, din punctul meu de vedere, ineficient. Marile bogăţii ale lui Vântu, Voiculescu şi Patriciu s-au acumulat în guvernarea pesedistă, cu premier Adrian Năstase, şi nu în mandatul de preşedinte al lui Traian Băsescu. Cum poţi să te aştepţi de la aceşti oameni să vină şi să-şi spună că Adrian Năstase nu a fost un băiat darnic?”, a declarat Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean l-a atacat dur pe Adrian Năstase şi l-a numit ironic „acest Dumnezeu al anilor 2000-2004”. Nu au lipsit nici acuzele la adresa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

„PDL se delimitează şi preferă să se izoleze de asemenea oameni politici şi să se adreseze poporului, lăsându-i acestuia decizia care vizează un nou preşedinte al României. Eu nu pot să cred că românii îl vor pe Iliescu, din nou. Eu nu pot să cred că românii îl vor pe Marian Vanghelie. Eu nu pot să cred că românii au uitat de Adrian Năstase, de acest Dumnezeu al anilor 2000-2004.

Nu cred că vor să revadă faţa hidoasă a mogulilor care au furat această ţară. Înţelepciunea românului, întotdeauna, a fost remarcată în momente cheie, în momente în care poporul se afla la răscruce. Românii au acum ocazia să facă o nouă revoluţie, o revoluţie în care pentru totdeauna să dea la o parte, comuniştii.

PDL şi candidatul său, Traian Băsescu, oferă României o alternativă, oferă României o altă posibilitate de a trăi într-o Europă democrată, într-o Europă unită, într-o lume civilizată. Sper din suflet să se realizeze acest lucru”, a concluzionat Ioan Oltean.

Comentarii

29/11/09 14:08
bistritean

DAR DE FATA TA NU CREZI CA SUNTEM SATUI, MIZERABILULE!!!!?? NU ESTE ALTUL MAI MOGUL CA TINE IN TOT JUDETUL SI IN TOATA TRANSILVANIA! NICI N-AR TREBUI SA INDRAZNESTI SA-TI MAI ARATI MOACA IMPUTITA SI HOATA!

28/11/09 21:38
Florin

Olteanu vorbeste de Moguli ? Pai Mogul mai mare ca dansul se afla in Bistrita Nasaud ? Ce este un mogul ? Un parvenit, bogat putred care suge sangele poporului...Nu este Olteanu asa ceva oare ? Cata nesimtire...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5