Ioan Oltean: ,,Legea pensiilor şi Legea care vizează răspunderea fiscală, două acte normative care stau în atenţia FMI”

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că vizita Băncii Mondiale şi FMI s-a încheiat cu succes, ceea ce înseamnă că România şi-a

stabilit priorităţile care trebuie urmate în perioada viitoare pentru transpunerea în practică a măsurilor care vizează ieşirea din criza economică. Oltean a mai spus că trebuie adoptate în regim de urgenţă, Legea pensiilor şi Legea care vizează răspunderea fiscală.

,,Misiunile FMI şi ale Băncii Mondiale în România se încheie cu rezultate foarte bune. Guvernul României a căzut de acord asupra priorităţilor care trebuie urmate în perioada imediat viitoare, pentru a se asigura punerea în practică a angajamentelor noastre vizavi de cele două instituţii financiare europene şi mondiale, pentru acordarea celor două tranşe de împrumut. Două probleme majore au reieşit din aceste negocieri şi anume, adoptarea în regim de urgenţă a Legii pensiilor şi, evident Legea care vizează răspunderea fiscală. Sunt două acte normative care stau în atenţia Guvernului, şi în atenţia FMI, şi cu certitudine ele vor fi trimise de îndată Parlamentului, pentru o dezbatere serioasă. Este încă o dovadă că, România este ferm angajată pentru transpunerea în practică a măsurilor care vizează ieşirea din criza economică, şi este angajată foarte serios în punerea în practică a angajamentelor noastre faţă de FMI”, a subliniat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5