Ioan Repede, Alexandru C. Miloş şi Nicolae Zăpârţan, propuşi pentru titlul de cetăţeni de onoare

Consilierii municipali vor vota în şedinţa ordinară de joi, 31 iulie, cele trei proiecte de hotărâre prin care se intenţionează acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare - managerului Ioan Repede, scriitorului Alexandru Cristian Miloş şi antrenorului de box Nicolae Zăpârţan.

Dacă vor trece de proba votului, cei trei vor primi titlul de ,,Cetăţean de Onoare" al municipiului Bistriţa în cadrul Festivităţii de Deschidere a „Zilelor Bistriţei”, ce se va desfăşura anul acesta în perioada 22-24 august.

Comentarii

28/07/14 09:53
Vizitator

Ca la noi la nimeni. Pe ce criterii se aleg cetatenii de onoare ai Bistritei, atata timp cat intre acestia se numara indivizi precum Jean Padureanu, aflat dupa gratii pentru infractiuni de drept comun. Sau ce a facut Crin Antonescu, pentru ca sa merite cinstea de a fi ales cetatean de onoare al Bistritei. In schimb nimeni nu s-a gandit la Rares Buhai, de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, component al echipei României, a obţinut si in acest an medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Informatică din Taiwan, devenind cel mai premiat participant din partea României, din toate timpurile la această Olimpiadă . Apropos de Jean Padureanu, acum cand echipa de fotbal va activa in divizia a III-a, sub numele de Gloria Progresul, poate se va reveni si la vechiul nume al stadionului din Bistrita care se numea PROGRESUL. Si asta pentru a intra in normalitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5