Agenda electorală PD-L

Ioan Sbîrciu: „Oamenii politici au nevoie de specialişti, şi eu în această calitate, mă duc deocamdată. Cred că e nevoie de aşa

Una dintre „surprizele” campaniei electorale pentru alegerile parlamentare este candidatura profesorului universitar doctor, Ioan Sbîrciu, rectorul Universităţii de Arte şi Design din Cluj-Napoca. A intrat în politică, datorită lui Ioan Oltean, care i-a făcut propunerea să candideze pentru Senat în Colegiul 1. „În momentul în care am acceptat să intru în lupta electorală, unii colegi de la Cluj mi-au reproşat că, risc să îmi fie desfiinţată imaginea, pentru care am muncit atât de mult. Alţii m-au apreciat pentru curaj. Există o foarte mare nevoie de oameni care nu au făcut, numai carieră politică. Acum că, faţă de oamenii politici există o anumită viziune, într-adevăr am riscat acest lucru. Pe de altă parte, oamenii politici au nevoie de specialişti, şi eu în această calitate mă duc deocamdată . Cred că e nevoie de aşa ceva. Mă duc pentru zona de cultură şi învăţământ”, ne-a declarat profesorul universitar Ioan Sbîrciu, candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 1.

În ceea ce priveşte propria familie, Ioan Sbîrciu ne-a declarat că i-a fost alături în orice moment, indiferent de decizia luată. „Fac parte dintr-o familie echilibrată şi mare, cu şase fraţi. Am avut norocul să am o soţie care întotdeauna m-a înţeles, şi mă înţelege. Mă cunoaşte foarte bine, din clasa a IX-a sunt împreună şi pentru întotdeauna. Când am luat o decizie, întotdeauna mă susţine, deoarece când hotărăsc un lucru, înseamnă că l-am chibzuit bine. Este obişnuită cu mine să lucrez mult, şi este întotdeauna omul din spate, discretă şi nevăzută, dar care mă ajută enorm de mult. De fapt, eu trebuie să dovedesc că ceea ce îmi propun, pot să fac…”, a concluzionat Ioan Sbîrciu, candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5