Ioan Turc: Piaţa Decebal, închisă înainte de sezonul rece, cu panouri tip sandwich!

Primarul municipiului Bistriţa a anunţat, în şedinţa Consiliului Local, că în această toamnă va fi amenajată Piaţa, în sistem provizoriu, prin închiderea cu panouri sandwich şi montarea unor aparate pentru încălzire.

         „Iarna trecută am intentionat să închidem Piaţa, pe o formulă simplă, cu panouri sandwich şi să montăm nişte aparate pentru aer cald. În context pandemic, ar fi trebuit să închidem piaţa cu totul. Au existat hotărâri CNSU care au stabilit că pieţele închise… se închid. La solicitarea oamenilor din piaţă, am renunţat.

Pentru acest an, pe buget, am prins suma de 50.000 lei, tocmai pentru închiderea pieţei şi montarea unor sisteme pentru încălzire. Acest lucru se va face înspre toamnă - iarnă, nu înainte, pentru că, în sine, acest sistem este unul provizoriu, iar oamenii din piaţă nu doresc închiderea decât puţin înainte de debutul sezonului rece. Este o lucrare care nu va lua mult timp, se va putea face într-un termen scurt şi vă asigur că acest lucru se va întâmpla atunci când va fi momentul”, a explicat primarul Ioan Turc, răspunzând unei interpelări formulate de consilierul municipal Oana Săcălean (PMP).

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5