Ioan Turc: PNL are cea mai bună listă la europarlamentare. Trebuie să realizăm un scor mare în Ardeal

Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc, consideră că formaţiunea pe care o reprezintă prezintă alegătorilor cea mai bună listă de candidaţi pentru Parlamentul European, la scrutinul din 26 mai.

         „PNL prezintă cea mai bună listă de candidaţi pentru PE, şapte din primii opt candidaţi ai PNL sunt ardeleni. Iubim România, nu facem niciun fel de segregări, dar faptul că şapte din primii opt candidaţi sunt ardeleni este un motiv în plus pentru ca din toate judeţele din Ardeal, inclusiv în Bistriţa-Năsăud, Partidul Naţional Liberal să realizeze un scor mare, un scor uriaş”, a spus Ioan Turc.

         Ioan Turc, alături de alţi colegi liberali şi europarlamentul Buda s-au întâlnit vineri cu mai mulţi fermieri din judeţ. După vizita la Dumitra, la via deţinută de familia Harşianu, liberalii au ajuns la un fermier ce dezvoltă o fermă de creştere a bovinelor, din fonduri europene. Pe agenda de lucru, a figurat şi o întâlnire la Rebrişoara, la firma Vilactil (procesare lapte), la o fermă de creştere a bovinelor din Lechinţa, la ferma de găini ouătoare de la Blăjenii de Jos, acolo unde va fi şi o întâlnire cu un număr important de fermieri din judeţ. Nu în ultimul rând, eurodeputatul Daniel Buda se va întâlni şi cu cultivatori de legume din Nimigea şi Şintereag.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5