Ioan Turc: Vom avea candidatul pentru Primăria Bistriţa şi Consiliul Judeţean înainte de alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL BN, Ioan Turc, susţine că liberalii îşi vor nominaliza candidaţii pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi pentru Consiliul Judeţean până la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

„La nivelul Biroului Permanent Naţional s-a convenit că în această toamnă, în toate municipiile reşedinţă de judeţ, practic în toate filialele în ceea ce priveşte candidatura la consiliile judeţene, lucrurile trebuie să fie închise, pentru că vom lega aceste candidaturi de canditatura preşedintelui României, Klaus Iohannis, pe care, transparent, Partidul Naţional Liberal îl susţine pentru un nou mandat”, a explicat Ioan Turc.

Potrivit acestuia, până la momentul în care se va face desemnarea candidaţilor, până când Biroul Permanent Naţional va închide procedura de stabilire a candidaţilor pentru primăriile din municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru consiliile judeţene, „totul este deschis”, adică pot să se înscrie mai multe personalităţi.

 „Se vor face analize obiective în urma sondajelor de opinie. Doar acest instrument, sondajul de opinie va spune nu numai la Bistriţa, ci şi în alte locuri cine este cel mai buine poziţionat pentru a-şi asuma o candidatură, altminteri grea şi la Primărie şi la Consiliul Judeţean”, a spus Turc.

Comentarii

17/07/19 11:18
cititor

Domnul Nelu, candidati Dvs stimate domn pe functia de primar si veti iesi castigator ! Acest vioceprimar increzut si inganfat, nu va fi ales de populatie ... stati linistiti ! Nu are nici studii si nici " naravuri sanatoase " de primar !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5