Ion Țiriac și Ilie Năstase, la Bistrița! În perioada 14-20 august, tinere jucătoare de tenis de câmp vor lupta pentru Trofeul Ion Țiriac!

Fundația Țiriac organizează o serie de turnee ITF Futures în acest an, iar unul dintre acestea, Trofeul Ion Țiriac W25, va avea loc la Bistrița, chiar în Poarta Transilvaniei. Acesta va fi organizat de GS Tenis Club Bistriţa, cu sprijinul Federației Române de Tenis, în perioada 14-20 august.
Turneul va reuni în același loc pasionați ai tenisului, tinere jucătoare de tenis, dar și embleme ale tenisului românesc, precum Ion Țiriac și Ilie Năstase.
Fundația Țiriac reia seria acestor turnee și vine în ajutorul jucătoarelor de Tenis din România, oferindu-le posibilitatea de a evolua chiar la ele în țară, dar și premii în valoare de 25.000 de Euro și puncte WTA.
Seria turneelor se va încheia în septembrie, cu turneul WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, iar în 2024 acestui circuit i se va adăuga și un turneu ATP 250.
Ne propunem ca acest turneu să devină o tradiție, dar și un punct de reper în peisajul sportului alb, fiind cel de-al patrulea turneu feminin important ca valoare din România.
Punem Bistrița în circuitul de turnee de tenis ITF România, sub semnătura Fundației Țiriac.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5