Ionuţ Simionca: Firmele din Bistrița-Năsăud afectate de pandemie, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin pentru revenire economică!

Firmele din Bistrița-Năsăud afectate de pandemie, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin pentru revenire economică
Voi lupta în Parlament pentru promovarea legii pe care am inițiat-o, Legea „Oxigen pentru HORECA”, ce ar putea salva aceste afaceri de la faliment.
Voi susține promovarea de granturi pentru HORECA, suspendarea taxelor și impozitelor specifice domeniului, suspendarea plății contribuțiilor sociale și a impozitelor cu reținere la sursă pentru firmele din HORECA, amânarea plății ratelor la credite.
Pentru toate firmele afectate de pandemie, voi suține acordarea de granturi, credite cu dobândă subvenționată, extinderea termenului limită pentru plata taxelor și impozitelor, suspendarea plății chiriei și a utilităților pentru IMM-urile aflate în dificultate, ajutor sub formă de subvenții salariale pentru angajați în vederea evitării concedierilor.

#BistrițaNăsăudPePrimulLoc
#ContinuămÎmpreună
Comandat: Partidul Mișcarea Populară-Filiala Bistrița-Năsăud. Executat de Rasunetul Media SRL. Cod AEP: 11200012

Comentarii

21/11/20 11:05
votant

Ne-ati inebunit cu HORECA asta a Dvs ! Reprofilati-i pe productia de bunuri materiale, nu-i musai doar " beuturica si papica ... la caldurica " . Si la " coada " vacii , a porcului sau oii , ori la capalit si cosit... trebuie sa mearga cineva , ca de acolo mancam .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5