Ionuţ Simionca, secretarul general al PMP: Autostrada Nordului putea fi construită dacă nu eram conduși de incompetenți!

Declaraţie politică

"Autostrada Nordului putea fi construită dacă nu eram conduși de incompetenți!
Conform unui raport al Comisiei Europene, România pierde cam o treime din încasările dinTVA. Concret, acest lucru înseamnă că, în 2021, s-au încasat din TVA, 80 de miliarde de lei, cu aproximativ 40 de miliarde de lei mai puţin.
În condiţiile în care un kilometru de autostradă costă între 30 şi 150 de milioane de lei, am arătat că, doar din pierderile din 2021, s-ar fi putut realiza între 266 şi 1.333 de kilometri de autostradă. În loc să mai inventeze taxe şi impozite noi, ministerele de resort ar trebui să vină cu măsuri de îmbunătăţire a gradului de colectare la bugetul de stat.
Nu doar că, în acest mod, nu am mai purta aceleaşi discuţii sterile despre modificările Codului Fiscal şi despre tot soiul de noi impozite asupra populaţiei, ci am avea şi bani în plus la bugetul de stat pentru spitale, autostrăzi, creşe şi alte investiţii", declară secreatrul general al Partidului Mişcarea Populară, Ionuţ Simionca, pe pagina de facebook.

Comentarii

19/06/22 10:43
Gica contra

Si ma rog frumos, care au fost aia ? De la ce partide , ca de cand l-au imuscat pe Ceausescu, totzi au fost, cand unii cand ceilaltzi ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5