Ionuţ Simionca va înfiinţa Asociaţia Autostrada Nordului pentru a monitoriza punerea în aplicare a legii

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a anunţat că va lupta în continuarea pentru proiectele iniţiate în mandatul său de parlamentar, cel mai important proiect legislativ al său fiind Autostrada Nordului.
„Voi constitui Asociaţia Autostrada Nordului, proiectul meu de suflet, cel mai important proiect legislativ care a trecut prin Parlamentul României din perspectiva infrastructurii în Regiunea de Nord. Acest obiectiv va aduce beneficii extraordinare judeţului nostru. Consider că trebuie să lupt în continuare pentru crezurile mele, pentru dezvoltarea judeţului. Actualii parlamentari nu au menţionat după alegeri că ar fi o prioritate Autostrada Nordului şi consider că prin această asociaţie, din perspectiva iniţiativei cetăţeneşti, mă asigur că această autostradă se va construi”, a declarat Simionca.
Potrivit acestuia, Asociaţia Autostrada Nordului va fi un ONG care va monitoriza punerea în practică a legii, stadiul de implementare – bugetare, studii de fezabilitate etc.. Acesta a menţionat că va organiza dezbateri, conferinţe în toate judeţele traversate de Autostrada Nordului, în contextul în care peste 2,7 milioane de români beneficiază de această investiţie majoră în infrastructură.
Ionuţ Simionca a adăugat că va urmări modul în care sunt prioritizate investiţiile, pentru că oamenii nu au timp să aştepte zeci de ani pentru licitaţii şi construirea acestui obiectiv, în contextul în care legea prevede patru ani pentru finalizarea proiectului. Fostul deputat a precizat că, în prezent, este făcută licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru cele trei tronsoane ale Autostrăzii Nordului, în termen de 18 luni urmând să fie finalizată documentaţia.
„Sper că această asociaţia va avea reprezentanţi în toate judeţele. Sunt mulţi care vor ca Autostrada Nordului să devină din vis o realitate. Nu am abandonat acest proiect şi voi lupta în continuare pentru Autostrada Nordului, pentru bistriţeni şi pentru toţi care şi-au pus baza în mine”, a concluzionat Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5