Joburi în Germania în domeniul gastronomiei

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în perioada 9 – 10 octombrie 2012 la Sibiu o bursă a locurilor de muncă în vederea ocupării unui număr de minim 100 de posturi in domeniul Hotelier – Gastronomie în Germania. Salariul poate ajunge până la 2.000 de euro.
Sunt oferite minim 100 de posturi, câte 20 de posturi pentru fiecare din următoarele meserii:
- Personal specializat: bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie;
- Personal auxiliar: ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră;
Solicitanţii trebuie să deţină calificare profesională încheiată sau cu mai mulţi ani de experienţă profesională.
Cunoştinţe de limba germană solicitate sunt :
- nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru bucătari/bucătărese;
- nivel minim B2 (vorbirea limbii germane) pentru ospătari;
- nivel C2 (utilizarea competentă a limbii germane) pentru lucrător recepţie (întâmpinare oaspeţi);
- nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru personal auxiliar;
Angajarea se face pentru perioada octombrie-aprilie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare.
Salariul oferit este de 1.500 – 2.000 EUR brut pentru personal specializat şi 1.200 – 1.500 EUR brut pentru personal auxiliar, conform tarifelor landurilor federale.
Cazarea este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabilă).
Întreţinerea este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabil) sau pe cont propriu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5