La Centenar, Dumitru Stupinean din Dipşa, aniversat de întreaga familie. 72 de ani, alături de soţia Magdalena. Printre invitaţi, Alexandru Pugna

Momente unice trăite de Dumitru Stupinean din Dipşa, aniversat la Căminul Cultural, la Centenar, de către copii, nepoţi şi strănepoţi. Părintele Liviu Tătar a rostit o rugăciune de binecuvântare, iar artistul Alexandru Pugna i-a adus din partea mitropolitului Andrei în dar volumul „Veşnicia s-a născut la sat”, cu binecuvântarea acestuia. S-a bucurat în această zi minunată alături de el şi soţia Magdalena care a împlinit azi 89 de ani. O viaţă frumoasă petrecută împreună timp de 72 de ani.
„Am poposit la Dipșa pentru a-i ura celui mai longeviv membru din familia soției mele Jeni, fratele stăbunicului Ștefan, adică Dumitru Stupinean, la mulți ani ! cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de viață, alături de copii, nepoți și mulți strănepoți. M-a impresionat memoria extraordinară pe care o are, iar in mai puțin de 30 de minute mi-a povestit toată viața sa, cu pățeniile din război, cu greutățile si bucuriile avute pe drumul vieții, toate povestite cu amănunte de parcă ieri s-ar fi întâmplat. A fost ca o Binecuvântare întâlnirea cu dumnealui” ne-a declarat Alexandru Pugna.
Nu demult, Batalionul 405 Sprijin Logistic „Năsăud” l-a sărbătorit pe plt. adj. pr. (rtr) Dumitru Stupinean. Cei prezenţi au vrut să-i transmită un sincer „La mulţi ani!”, dar şi să-şi exprime recunoştiinţa faţă de veteranii de război care au luptat şi au servit patria pe câmpurile de luptă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5