Mama Ană din Piatra, sărbătorită de cei 13 copii, nepoţi şi strănepoţi. Peste 70 de membri ai familiei au venit din Europa, dar şi din America pentru a-i ura La mulţi ani!

Momente inedite s-au petrecut weekend-ul trecut la Piatra, unde mama Ană a fost sărbătorită la 86 ani de cei 13 copii, dar şi de nepoţi 40 şi 37 strănepoţi.
Rămasă văduvă de la 46 ani, soţul ei, George, poliţist, trecând fulgerător la cele veşnice, cel mai mic copil având doar 9 luni, Ana Măierean şi-a crescut copiii în credinţă şi omenie, reuşind, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-i vadă pe toţi aşezaţi la casele lor.. Acum, cu toţii sunt recunoscători pentru faptul că mama lor i-a făcut să fie oameni între oameni, venind anual s-o sărbătorească, din toate zonele lumii unde sunt aşezaţi. Alături de nepoţi şi strănepoţi, peste 70 de membri ai familiei, au pregătit bucate alese la casa părintească, nelipsind găluştele, gulaşul, plăcintele, zama de păstăi.
Pentru sărbătorită a fost făcut şi un tort pe care a fost desenat arborele genealogic al familiei, iar chipul ei a fost nemurit într-un tablou.
La întâlnirea precedentă, fraţii având inscripţionat numărul în ordinea în care s-au născut. La eveniment au fost prezenţi şi pastorii din localitate şi din Beclean, care au binecuvântat întreaga familie. Copiii nu au uitat niciodată de mama lor, pe care au dus-o inclusiv să-i viziteze acolo unde s-au stabilit, fiind prezentă peste Ocean, în America, de trei ori, dar şi în Spania sau Austria. Copiii spun despre mama lor că este o femeie curajoasă, înţeleaptă, cu frică de Dumnezeu, care le-a purtat mereu de griijă pentru a-i creşte frumos.
Îi urăm mamei Ana mulţi ani cu sănătate şi bucurii şi binecuvântarea lui Dumnezeu, iar pe copii îi felicităm pentru faptul că ştiu să aibă mereu grijă de mama lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5