La doar 17 ani, Erik Ștefoi a trecut la cele veşnice! Colegii de la ”Andrei Mureșanu” s-au adunat în faţa spitalului

Vestea că la doar 17 ani, Erik Ștefoi a trecut la cele veşnice a venit ca un fulger pentru familie cât şi la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, unde era elev în clasa a X-a. Conform poliţiei autoturismul care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru, condus de tânăr s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism.
Colegii lui s-au adunat în fața Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița pentru a-i aduce un omagiu şi pentru a se ruga împreună în aceste clipe de tragedie şi pentru sănătatea celorlalţi tineri.
Erik era fiul cel mare al familiei Lavinia și Gabi Ștefoi din Bistrița (ce se afla pe drum spre Spania , fiind şoferi de TIR), căreia îi transmitem condoleanţe! Bunul Dumnezeu să-i facă parte de un colț de rai, iar familiei să-i dea putere să treacă peste această grea încercare.
...
Ioan Turc:
Am fost zguduit de vestea cumplitului accident în care și-a pierdut viața Erik, fiul lui Gabi și al Laviniei Ștefoi și în care alți 4 tineri au avut de suferit multiple traumatisme.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate, Bunul Dumnezeu să le dea putere și să le aline suferința!
Mă rog ca tinerii vătămați să se facă bine cât mai curând!
...
Mãdãlina Oltean:
Gaby Ștefoi și Stefoi Lavinia cu inima plină de durere și compasiune, vreau să îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru pierderea suferită. Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin durerea de a-și pierde copilul, și nu există cuvinte care să aline cu adevărat o astfel de rană.
Erik Stefoi a fost un elev minunat, pe care știți ca l-am admirat și l-am iubit foarte mult și invers. A lăsat în urmă amprente de neșters în inimile tuturor.
Vreau să știți că nu sunteți singuri în această perioadă grea. Suntem alături de voi, cu gânduri de mângâiere și sprijin.
Să ne amintim de Erik cu dragoste și respect, păstrând vie amintirea sa.
Copil bun, mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ai făcut-o! Te iubim ❤️ Fii iubit de îngeri!
...
Emanuel Vidican
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Multă putere să vă dăruiască Bunul Dumnezeu!
...
Ionut Simionca
O tragedie fără margini s-a petrecut în această seară în județul Bistrița-Năsăud. Mă rog ca Dumnezeu să le dea putere păriților care și-au pierdut fiul în accident să treacă peste aceste momente grele. Sper ca tinerii răniți să se însănătoșească repede și să se întoarcă în familiile lor. Durerea voastră este și durerea noastră. În asemenea momente, toată comunitatea este alături de voi.
...
Cristian Munthiu
Dumnezeu să vă dea tărie să treceți peste această nenorocire! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
...
Marin Rus
Gabi, sincere condoleanțe! Multa putere să puteti treceți peste aceasta grea încercare!

Comentarii

22/05/24 07:44
Carmen Bosioc

Sincere condoleanțe Gabi și Lavinia
Drum lin spre stele Erik😥😥

22/05/24 11:53
Mariana Buboi

Sincere condoleanțe Lavinia și Gabi!
Bunul Dumnezeu să vă dea putere,să vă aline suferința!
Drum lin cu lumină veșnică în împărăția cerului,Erik!

22/05/24 11:54
Mariana Buboi

Sincere condoleanțe Lavinia și Gabi!
Bunul Dumnezeu să vă dea putere,să vă aline suferința!
Drum lin cu lumină veșnică în împărăția cerului,Erik!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5