La Palatul Cotroceni, Daniel Suciu a depus, în faţa președintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură ca ministru al Dezvoltării şi vicepremier

Daniel Suciu a depus jurământul de învestitură în funcţie, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul președintelui Klaus Iohannis că a semnat “decretul pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, se precizează în comunicatul Preşedinţiei. La Palatul Cotroceni au fost prezenţi miniştrii Teodor Meleşcanu, Sorina Pintea, Eugen Teodorovici şi vicepremierul Viorel Ştefan. Tot acum Alexandru-Răzvan Cuc a fost numit ministrul Transporturilor.

Daniel Suciu (n. 07.11.1980, Bistriţa), este căsătorit şi are doi copii. În 1995, a absolvit Şcoala Generală Nr. 1 Bistriţa, iar în 1999, Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” secţia Bilingv Română-Franceză, Diploma de Bacalaureat. Este licenţiat în Ştiinţe Politice, după ce în 20013 a încheiat cursurile Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Drept “Simion Bărnuţiu” secţia Ştiinţe Politice. În 2011 a urmat Şcoala de Studii Academice Post Universitare “Ovidiu Şincai” Bucureşti - Master în Management Politic;
În perioada februarie 2004 - Ianuarie 2007, a fost jurnalist, la Mesagerul, dar şi corespondent la Evenimentul Zilei. În perioada ianuarie -septembrie 2007, a ocupat funcţia de director la Cancelaria Prefectului - Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, iar din septembrie 2007 până în iunie 2012, a fost consilier parlamentar.
Pe plan politic, în iunie 2008 a fost ales consilier judeţean, fiind lider de grup. De asemenea, a fost preşedinte al TSD BN, purtător de cuvânt al PSD BN, acum fiind vicepreşedinte pe plan judeţean al social-democraţilor, dar şi secretar general adjunct al PSD.

Comentarii

22/02/19 19:27
Gogu

Ne-am pricopsit cu inca un ''specialist'' in domeniu. Asta ne lipsea la Dezvoltare...

23/02/19 14:15
Vizitator

Fara comentarii:
Fostul premier Mihai Tudose, susține faptul că oricine este numit în vârful celor două ministere, transporturi și dezvoltare, nu contează! E vorba doar de niște nume care vor semna la ordinul lui Dragnea:
„Eu vă spun că nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea”.
Si pentru ca lucrurile sa fie si mai clare cine e jupanul la Ministerul Dezvoltarii,iata ce spunea Viorica Dăncilă, cu cateva zile in urma la întrunirea Asociaţiei Comunelor din România: "Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul preşedinte Liviu Dragnea, mi-a dat certitudinea ca acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic” .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5