Liberalii bistriţeni, la Summitul PPE. Robert Sighiartău: Bătălia la europarlamentare va fi foarte dură!

O delegaţie a PNL Bistriţa-Năsăud, condusă de liderul Ioan Turc, a participat, la finele săptămânii, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE, care a avut  loc la Bucureşti.

„Ziua a creionat o filă de istorie pentru Partidul Naţional Liberal și pentru România devenind ziua în care Europa, prin liderii săi, a intrat în casa noastră a tuturor românilor ca să ne spună ferm și răspicat că este alături de noi și că strigătul nostru de ajutor a fost auzit. Data de 16 martie 2019 va fi marcată în calendarul istoriei ca fiind ziua în care PNL cu susținerea PPE a declarat război corupției și trădării de țară.A fost o zi plină însă o zi care îmi dă speranță și încredere că alături de români și cu susținerea liderilor europeni vom învinge acest guvern corupt care a acaparat țara noastră și că îi vom da României dreptul de a fi o țară europeană”, a transmis secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

De altfel, acesta a declarat, în plenul dezbaterilor, că bătălia de la alegerile europarlamentare din luna mai va fi foarte dură, deoarece se va da cu cel mai "primitiv şi toxic socialism" din Uniunea Europeană.

„România guvernată astăzi de Dragnea şi PSD arată ca Teleormanul, un judeţ din sudul României, sărăcit şi condamnat la subdezvoltare sub conducerea locală a aceluiaşi Dragnea. România guvernată de PNL va arăta ca la Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Blaj şi toate comunităţile conduse de liberali. Asta este marea diferenţă între PNL şi socialiştii din România. În România, bătălia la aceste alegeri europarlamentare va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE. Pornim la o bătălie cu cei mai buni aleşi locali, cea mai bună echipă de eurocandidaţi, alături de cel mai puternic partener - PPE. E timpul marii schimbări în bine pentru România exasperată de guvernarea catastrofală a socialiştilor de la PSD”, a spus Robert Sighiartău.

 

 

 

Comentarii

19/03/19 08:36
Eco Vizitator

Şi desigur foarte mizerabilă după cum ne-au obişnuit unii din ,,politicienii'' noştri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]