Liga a IV-a. Voinţa Cetate –Someşul Rebrişoara 3-2

Din această duminică, 26 octombrie 2008, în liga a IV-a meciurile se vor juca începând cu ora 14,00.

Pe un timp închis, numai bun de fotbal, s-au întâlnit echipele Voinţa din Cetate şi Someşul Rebrişoara. Echipa din Cetate se află printre echipele fruntaşe a ligii a IV-a, iar Someşul din Rebrişoara, în subsolul clasamentului. Numai că, pe teren, rolurile s-au schimbat. Echipa someşeană a început în trombă, cu trei atacuri tăioase, prin Pop Marius pe contraatac. Echipa din Cetate, având ca portar pe Dorel Marchidanu, s-a apărat foarte bine. Pe fondul de dominare a oaspeţilor jucătorul Mocanu de la Cetate, în min. 40, prinde un lob de la 18-20 m, portarul oaspeţilor, ieşit puţin, nu mai poate prinde balonul şi scorul devine 1-0. Tot Dragoş Mocanu, cinci minute mai târziu, îl mai încearcă o dată pe portarul Leon Ilovan, dar de astă dată mingea loveşte bara şi reintră în teren, iar Găluşcă împinge mingea în poartă, avantajul la pauză fiind 2-0. În repriza a doua, după numai trei minute, gazdele îşi măresc avantajul prin Traian Recean, gol cu capul dintr-un corner.

Din acel moment, echipa someşeană parcă s-a trezit şi a început urmărirea echipei gazde pe tabela de marcaj, Cifor Dan înscriind un gol frumos în min. 49. După mai multe atacuri şi contraatacuri de o parte şi de alta, acelaşi Pop Marius, din nou faţă în faţă cu portarul gazdelor, dar acesta apără în mod miraculos. În min. 85, însă, portarul gazdelor este învins de Marius Pop, reducând din avantajul de până atunci. În aceeaşi notă de dominare a oaspeţilor, ocazii după ocazii, se termină meciul, scorul final fiind de 3-2 pentru Cetate. A arbitrat foarte bine, la centru – Gabi Moldovan, ajutat de Bucilă Cosmin şi Avram Vasile.

Iată formaţiile aliniate de cei doi conducători de joc: VOINŢA CETATE: Mărginean, Recean, Clapa, Huciu, Mocanu, Găluşcă, Chira, Gherasim, Cosneac, Cira, Suvei. Rezerve: Dumitru, Ilieş, Tofană, Curtuşan. Antrenori: Adrian Florea şi Paul Cervinschi.

SOMEŞUL REBRIŞOARA: Ilovan, Pop Mircea, Scurtu, Cârcu, Bodiu, Lupu, Palage, Crihana, Cifor, Pop Marius, Pantea. Rezerve: Pop Darius, Moldovan, Scurtu Olimpiu. Antrenor-jucător Mâti Ştefan.

Obs.Nicolae Băloi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5