Liga a IV-a, etapa a XIV-a (prima a returului)

Victoria Uriu – Voinţa Cetate 4-4 (2-2)

Au marcat: Brumă (min. 28 şi 55), Rus Cosmin (min. 38), Duşa (min. 80) pentru Victoria şi Găluşcă (min. 31, 32), Clapa (min. 46) şi Şuvei (min. 75) pentru Voinţa.

Au jucat: Victoria Uriu: Coşeriu, Tarţă, Zăgrean, Bot, Feldriorean, Oroşovan, Brenaru, Rus, Noghi, Brumă, Duşă. Au mai jucat: Calincău, Rodilă, Ilovan, Roş.

Voinţa Cetate: Au jucat: Marchi Dan, Clapa, Negrea, Găluşcă, Huciu, Mocanu, Chira, Ploscar, Şuvei, Cira, Coşneag. Au mai jucat: Recean, Ilovan.

Avertismente: Brenaru, Oroşovan, Brumă, Bot, Duşa, Tarţă (Victoria Uriu); Chira, Ploscar, Răcean, Negrea (Voinţa Cetate).

Au arbitrat: Gotea Gabriel, Marica Mihai, Bucilă Cosmin, toţi 3 din Bistriţa. Observator: Toma Ivan (Bistriţa).

Vreme superbă pentru fotbal, la Uriu, unde s-au întâlnit echipa locală, Victoria, locul 6 la sfârşitul turului şi Voinţa Cetate, locul 3, echipă cu pretenţii la locul I, oferindu-le celor peste 100 de spectatori, un adevărat spectacol fotbalistic, la final meciul terminându-se la egalitate, 4-4.

Partida a început extrem de tensionat, cu intrări foarte hotărâte, unele destul de tari, făcute de jucătorii gazdă, arbitrul Gotea arătând 3 cartonaşe galbene (o gazde şi 1 oaspeţi), în primele 8 minute ale meciului.

Gazdele se liniştesc şi încep să-şi vadă de joc, creându-şi 3 mari ocazii clare de a deschide scorul. Min. 13, Brenaru trage pe lângă poartă de la marginea careului de 16 m; min. 14 Brumă, şut alături de poartă, după o acţiune personală; min. 24, acelaşi Brenaru şutează de la 20 m, mingea lovind transversala, pentru ca în min. 28, gazdele să deschidă scorul prin Brumă, şut din careu la colţul lung, după o pasă a lui Brenaru, 1-0.

Văzând că se poate, gazdele trec pe lângă golul doi în min. 30, dar şutul lui Noghi este respins în corner de Marchidan. Lovită în orgoliu, Voinţa iese la atac şi în min. 31 vor egala, Coşneag şutează de la marginea careului de 16 m, portarul Coşeriu respinge în faţă, iar Găluşcă, aflat pe fază, trimite în poartă, 1-1.

Minutul următor, fază spectacol pe traseul Coşneag – Mocanu, centrare perfectă de pe stânga şi din 10 m, Găluşcă înscrie sub bară, 1-2. Gazdele nu se lasă şi în min. 38, după un corner de pe stânga, executat de Brumă, Rus Cosmin profită de plasamentul greşit al fundaşilor oaspeţi şi trimite mingea cu capul în plasă, 2-2, stabilind scorul primei reprize.

În partea secundă, Voinţa marchează repede golul 3, minutul 46, Clapa trimite cu latul din careu, după o lovitură liberă lateral stânga, executată de Coşneag, 2-3. Oaspeţii puteau majora scorul în min. 50, dar Găluşcă, scăpat singur cu Coşeriu, nu-l poate învinge pe acesta.

Gazdele nu profită de gafa lui Ploscar, în min. 51, pentru ca apoi, la o greşeală în lanţ a apărătorului oaspeţilor, mingea ajunge la Brumă, care nu-l iartă pe Marchidean, egalând, 3-3.

Până în final se va juca pe contre, mai întâi Găluşcă înscrie în min. 61 (gol anulat pe motiv de ofsaid). Min. 75, Şuvei primeşte o minge în adâncime şi din careul de 16 m îl lobează pe portarul Coşeriu, ridicând scorul la 3-4. Gazdele se aruncă în atac şi după bara lui Ilovan, min. 77, în min. 80, Duşa prinde o ghiulea de la 30 m, mingea oprindu-se sub transversală, 4-4. Pe final, oaspeţii forţează victoria, dar fără a-şi mai crea vreo ocazie de a mai înscrie pe tabela de marcaj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5