Lucrări pe drumuri judeţene, blocate de contestaţii! Radu Moldovan: Banii sunt în conturi, dar noi nu suntem în teren!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan a declarat că deşi administraţia judeţeană are asigurată finanţarea pentru modernizarea unor drumuri judeţene, din păcate nu s epoate începe execuţia. Firmele se contestă în ele şi proiectele nu pot începe.

         „Din păcate, şi spun acest lucru cu foarte mare regret, deşi este foarte-foarte mult de lucru în judeţul Bistriţa-Năsăud, companiile continuă să se conteste unele pe altele, şi întârzie procedurile de modernizare a drumurilor, pentru că sunt 200 de km de drumuri, aproximativ, care au finanţare şi banii sunt în contul Consiliului Judeţean, de la finalul anului 2018, iar după un an şi jumătate, din cauza contestaţiilor şi a tot ceea ce se întâmplă, nu suntem în teren, efectiv, la lucru.

S-a contestat şi tronsonul Bistriţa – Tărpiu, e contestat şi Cuşma – Satu Nou, e contestat şi Şieu – Posmuş -  Pintic – Teaca –Milaş, şi este păcat că pe acest timp frumos nu se poate lucra efectiv, stăm în continuare în procese pentru a putea finaliza aceste lucrări. Dar asta este lumea în care trăim”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5