Ludovic Orban, la Bistriţa: Cetăţenilor din Sângeorz-Băi o să le pară foarte bine că l-au ales primar pe Traian Ogâgău. Îmi dau seama ce oameni are PSD

PreşedintelePartidului Naţional Liberal,Ludovic Orban, a salutat,în cadrul unei conferinţe de presă, victoria obţinută de Partidul Naţional Liberal şi de primarul din Sângeorz Băi în bătălia cu PSD, „în tentativa PSD de a declanţa un pseudo-referendum de demitere din funcţie”.

„Evidenţiez din nou că domnul Ogâgău este un primar serios, un primar care are foarte multe proiecte şi care se vor vedea în momentul în care vor intra în execuţie şi cetăţenilor din Sângeorz Băi o să le pară foarte bine că între candidatul nostru şi actualul lider al grupului parlamentar  de la Camera Deputaţilor al PSD, respectiv dl. Suciu, l-a ales de primar pe candidatul PNL. Oricum, îmi dau seama ce oameni are PSD dacă a ajuns lider de grup un deputat ales de Bistriţa care a fost bătut în cursa pentru primărie de candidatul PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a precizat că PNL va câştiga peste tot în ţară la viitoarele alegeri locale, pentru că PSD nu a pus în funcţii „cozi de topor” şi „oamni fără pregătire”.

„Asta se va întâmpla în viitoarele alegeri peste tot în ţară, pentru că e din ce în ce mai clar că actualele partide de guvernământ practic au adunat toate cozile de topor şi toate persoanele fără calificare, fără pregătire şi i-au proţăpit în fruntea Guvernului, în fruntea ministerelor, în fruntea agenţiilor, făcând praf administraţia din România, distrugând orice fel de capacitate administrativă la nivel naţional”, a spus Orban.  

***

În ceea ce priveşte alegerile locale din 2020, Ludovic Orban a menţionat că PNL se află în plin proces de desemnare a candidaţilor pentru toate localităţile,iar pentru municipiile reşedinţă de judeţ a fost stabilită o procedură specială care presupune o competiţie între candidaţi, cu promovare internă şi externă, dar fără atacuri, ci cu prezentarea unui program de guvernare locală. 

„Greul bătăliei cu PSD îl duce PNL, din foarte multe motive. În primul rând, pentru că suntem cel mai puternic partid din Opoziţie. În al doilea rând, pentru că avem cei mai mulţi oameni care au capacitatea de a dezvolta idei, soluţii, de a găsi procedura”, a mai spus liderul Partidului Naţional Liberal.  

În ceea ce priveşte posibilitatea unor coaliţii electorale la alegerile locale, liderul PNL a ţinut să precizeze că "Partidul Naţional Liberal este un partid cu o istorie, care după Brexit, va rămâne cel mai vechi partid, cu cea mai bogată şi încărcată istorie la nivel european". Acesta a precizat că,în comparaţie cu celelalte partide de dreapta sau anti-PSD, " PNL e un partid care are structură, are organizaţii în fiecare localitate din această ţară, este un partid cu 13.000 consilieri locali, 1100 de primari". Mai mult, PNL este singurul partid de dreapta legitimat şi la nivel european, iar PNL nu poate face înţelegeri cu nişte partide care nu ştiu dacă, doctrinar, sunt „cal” sau „măgar”.

Una peste alta, până la alegerile mai este vreme, iar PNL va găsi cele mai bune soluţii strategice ca să învingă PSD. Obiectiv primordial rămâne câştigarea alegerilor prezindeţiale din 2019. 

Liderul PNL,Ludovic Orban, a venit la Bistriţa pentru a se întâlni cu organizaţia judeţeană, alături de secretarul general Robert Sighiartău şi vicepreşedintele Dan Motreanu. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5