Magdalena Paraschiv şi OanaŢiplea (Chirilă) continuă cu Gloria 2018 !

 Extrema dreaptă Magdalena Paraschiv şi interul dreapta Oana Ţiplea (Chirilă) au decis să meargă mai departe cu Gloria 2018, semnând un nou contract cu staff-ul clubului.  „Am ales continuitatea pentru că aici sunt respectată ca om şi ca sportiv. Mă simt foarte bine la Bistriţa. Îmi doresc ca echipa să fie susţinută la fel ca şi până acum atât de publicul bistriţean cât şi de „Peluza albastră”.
Vreau ca în noul sezon compeţitonal să le aducem bistriţenilor cât mai multe bucurii”,
a declarat Magdalena Paraschiv. Aceasta a fost legitimată la CSM Bistriţa din anul 2016. În acelaşi sezon ( 2016-2017 ) a obţinut cu echipa medalia de bronz în Final Four-ul Cupei României. Va juca în sezonul următor cu numărul 3.

Şi OanaȚiplea (Chirilă) continuă cu Gloria 2018. Interul dreapta al Gloriei 2018, una dintre cele mai titrate jucătoare ale României,  a venit la Bistriţa în 2015. A promovat cu echipa noastră în Liga națională iar în sezonul 2016-2017 a obţinut cu CSM Bistriţa medalia de bronz la Cupa României.

„Am ales Bistriţa pentru al patrulea an consecutiv pentru că a devenit a doua mea casă. Aici am găsit oameni deosebiţi atât în cadrul echipei cât şi în randul suporterilor şi nu numai. Am legat prietenii care se vor menţine şi după retragerea mea din activitatea sportivă. Din punct de vedere profesional, îmi doresc să fiu sănătoasă şi să fiu de ajutor echipei şi în ediţia de campionat 2018-2019”, a precizat interul dreapta al clubului Gloria 2018. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5