Masterclass-ul “Muzica la Altitudine”, la Poiana Stampei. Concert de final la Sinagoga Bistriţa

La acest masterclass participă 22 de cursanți  având vârste cuprinse între 13 și 29 de ani. “Pașii” cursanților  în ediția aniversară, ce încununează cinci ani de eforturi susținute, sunt îndrumați de către violoncelistul  Răzvan Suma - Director al Orchestrelor și Corurilor Radio România și violonistul Ștefan Horvath - concertmaestru  la Orchestra Simfonică din Basel și concertmaestru invitat la Colegium Musikum Basel și Orchestra Simfonică din Berna.

În acest an aniversar, invitatul  evenimentului este Dan Dediu, compozitor, fost rector al Universității Naționale de Muzică București, care va susține seminarii relaționate cu complexitatea muzicii.

Corepetitoare la masterclass-ul “Muzica la Altitudine” sunt pianistele  Arva Edit-Mihaela și Agavriloae-Barbu Anta.

Concertele finale vor avea loc în data de 22 iulie la Casa de Cultură din Poiana Stampei în cadrul Festivalului Flori de pe Dorna de la Poiana Stampei,  începând cu ora  17.00, și în data de 26 iulie la Sinagoga Bistriţa, începând cu ora 17.00.

Coordonator al evenimentului: Cristina Istrate.

Parteneri ai evenimentului: Institutul Cultural Român, Primăria Poiana Stampei, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița, Societatea de Concerte Bistrița, BMW România.

Partener media: Radio România prin posturile Radio România Cultural și Radio România Muzical.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5