Membrii Guvernului sunt alături de Gabriela Szabo și îi transmit condoleanțe în urma decesului tatălui acesteia

Membrii Guvernului au transmis colegei lor de Cabinet, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, condoleanțe, în urma decesului tatăului său, potrivit unui comunicat remis, duminică, AGERPRES de Biroul de presă al Executivului.

"Membrii Guvernului României transmit sincere condoleanțe Gabrielei Szabo, în urma decesului tatălui său, în cursul zilei de ieri (sâmbătă — n.r.). Suntem cu toții alături de doamna Szabo și de familia sa, în fața acestei grele încercări. În urma acestui tragic eveniment, în semn de solidaritate, am considerat total nepotrivită participarea echipei guvernamentale la Semi-maratonul organizat astăzi în București", se arată în comunicatul Guvernului.

Totodată, în cuprinsul comunicatului sunt adresate mulțumiri celor care în aceste ore au transmis mesaje de solidaritate către Gabriela Szabo.

Ministrul Tineretului și Sportului a ajuns, duminică dimineața, pentru o scurtă perioadă de timp, la Semi-maratonul Internațional București, pentru a vedea ultimele pregătiri ale organizatorilor pentru acest eveniment. "Este o competiție care de la an la an crește. Este o competiție care mă bucură fiindcă văd la start atât de mulți oameni care au ales să își petreacă astăzi timpul făcând mișcare, sport. Ei le dau semnalele pozitive către toți cei care sunt în fața televizoarelor că a trăi frumos înseamnă să te miști. Întotdeauna am spus că e cea mai ieftină pastilă de sănătate sportul", a declarat Gabriela Szabo pentru AGERPRES.

AGERPRES/ (AS-autori: Daniel Florea, Cătălina Barbu; editor: Adrian Drăguț)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5