Memorialul Alexandru Vrăsmaş, la şah, a reunit 35 de jucători la a treia ediţie

Duminică, a avut loc ediţia a III-a a Memorialului Alexandru Vrăsmaş la şah, competiţia fiind organizată  de Asociaţia Şah Club Bistriţa, în colaborare cu Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret T Bistriţa-Năsăud şi  familia celui comemorat. Candidatul de maestru Alexandru Vrăsmaş a fost un jucător reprezentativ pentru şahul bistriţean, dispărut prematur dintre noi, la vârsta de 58 de ani, în anul 2014. Începând cu noiembrie 2015, şahiştii bistriţeni se întâlnesc în fiecare an la memorialul Alexandru Vrasmas pentru a-i cinsti memoria.

S-a jucat cu multă pasiune şi în ediţia cu numărul 3. Au participat 35 de jucatori cu vârste cuprinse între 9 şi 74 de ani. Din partea familiei au fost prezenţi mama, soţia şi fratii comemoratului, cu o menţiune specială pentru Marius Bachner, implicat direct în organizarea competiţiei.

Clasament final pe secţiuni:

Seniori 1. Paul-Cristian Rusan - 5,5puncte

              2. Marius Maier - 5,5 puncte

              3. Radu Chima - 5 puncte

Juniori sub 18 ani1. Briana Bălan - 4,5 puncte

                                 2. Csillag Szabolcs- 4 puncte

                                 3. Cristian Menihardt - 4 puncte

Juniori sub 12 ani 1. Paul-Andrei Rusan - 3,5 puncte

                                2. Bogdan Cormos - 2,5 puncte

                                3. Andrei Bradea - 2,5 puncte

„Am o datorie morală faţă de Alexandru Vrăsmaş, cel care mi-a acordat şansa să joc în echipa de şah a Bistriţei pe vremea junioratului şi mi-a insuflat spiritul de luptător. Veşnică pomenire”, a precizat Paul Rusan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5