Mesaj din partea lui Traian Ogâgău pentru învăţătoarele din Sângeorz

sursa facebook

Stimate doamne invatatoare,
Vin cu o propunere pentru ''Saptamana Altfel'' pe care va rog sa o tratati ca atare iar detaliile le vom discuta in zilele urmatoare.
Va propun ca fiecare rondou de flori din Sangeorz (noua la numar),sa fie adoptat de cate o clasa din invatamantul primar, in fiecare an, pe care sa il ingrijeasca pana in toamna, vizand prin acest lucru responsabilizarea lor fata de natura.
Rog pe aceasta cale pe domnul Doru TOMI , impreuna cu gospodinele noastre de la sera sa pregateasca rondourile la faza de plantat pana la inceputul acelei saptamani, iar de pietricele, flori, logistica ma voi ocupa personal.
Aceasta actiune, sigur va fi interpretata in fel si chip dar va asigur ca aici este vorba de o cu totul alta abordare a bunului mers al comunitatii, lucru pe care va rog din suflet sa-l imbratisati si dumneavoastra.
Tot atunci, pe strada Lalelelor, va rog sa organizam cu totii, copiii din invatamantul primar si prescolar, o actiune de desene pe asfalt. De asemenea si aici ma voi ocupa de logistica, creta , picturi pe fetele copilasilor, teatru de papusi,etc... Aici vin cu rugamintea catre serviciul de salubritate, sa curete si sa spele strada asa incat copilasii nostri sa poata sa se exprime in conditii optime. O sa depun o cerere in acest sens ca in ziua respectiva sa fie strada Lalelelor cateva ore inchisa.
Copiii vor fi premiati.
In final rog parintii si cadrele didactice din invatamantul gimnazial si liceal, sa sprijine elevii ca pana in ultima zi a acelei saptamani, sa gandeasca proiecte intitulate '' SANGEORZUL IN 10 ANI'', cel mai frumos proiect fiind premiat cu o bursa lunara pana la finalul studiilor superioare.
Sperand ca v-am starnit interesul pentru aceste actiuni, o sa va contactez pentru detalii.
Va doresc o zi frumoasa.
.........

Traian Ogâgău candidează, în vară, pentru fotoliul de primar al oraşului staţiune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5