Primarul Traian Ogâgău: Începe reabilitarea Şcolii Gimnaziale „A.P. Alexi”! Licitaţia a fost adjudecată!

         Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a semnat contractul de atribuire pentru cele două loturi din cadrul proiectului „Lucrări de modernizarea şi reabilitare la Şcoala Gimnazială Artemiu Publiu Alexi”, de care vor beneficia 1079 de elevi. Proiectul, finanţat din fonduri europene, prin POR 2014-2020, îşi propune  realizarea condițiilor pentru o educație de calitate și creșterea atractivității și a gradului de participare a populației în învăţământul obligatoriu, dar și modernizarea și dotarea prin intervenții de termoizolare și dotare cu aparatură IT, mobilier și echipamente pentru laboratoare, dar și altele.  

Lotul 1 prevede proiectare și executie lucrări  la clădirea A - Clasele I-IV, situată pe str. Teilor, nr. 2.  Valoarea contractului de proiectare+ execuție este de 4.135.286,91 lei și urmărește realizarea de investiții în vederea creșterii gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Lotul 2 vizează proiectare și execuție lucrări la clădirea B - Clasele V-VIII, situată pe str. Republicii, nr. 38, Sângeorz-Băi. Acest contract a fost atribuit asocierii dintre GABRIEL TOURISM (lider asociere), SC FRASINUL SRL (asociat) și SC DOR CONSULT SRL (asociat), reprezentată prin lider asociere  SC GABRIEL TOURISM.

 Valoarea contractului de proiectare+execuție este de 2.793.039,86 lei.

Prin acest proiect, împreună cu celelalte proiecte aflate în implementare, primarul orașului Traian Ogâgău își dorește ca populația orașului Sângeorz-Băi să aibă acces la o educație de calitate, cât și să beneficieze de cele mai bune condiții de trai.

         „Am adjudecat licitația cu privire la reabilitarea și dotarea școlii Artemiu Publiu Alexi de pe strada Teilor. Este un pas important în modernizarea condițiilor de învățământ din orașul nostru. Urmează școala din centrul orașului, școala de pe Cormaia și altele care sunt în licitație încă.Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor sângeorzenilor”, transmite edilul oraşului-staţiune.

         Potrivit acestuia, lucrările ar urma să demareze în maximum 2 luni. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5